آرش میراسماعیلی روز چهارشنبه در مجمع عمومی انتخاب رئیس هیات جودو استان خراسان جنوبی افزود: ۶۰ هزار جودوکار ثبت سامانه جودو داریم که برای جودو ایران مناسب نیست و این تعداد باید افزایش یابد.
وی گفت: دفاع شخصی را بین کارمندان و معلمان ورزش مدارس احیا میکنیم تا جذب جودوکار داشته باشیم.
رئیس فدراسیون جودو بیان کرد: تعلیق ظالمانهای علیه جودو کشور شد که شاید به دلیل ندانمکاری و همکاری یکی از قهرمانان ما این کار علیه کشور صورت گرفت و با ادعاهای کذبی که وی و مربی اش داشت و سناریویی که از پیش تعیین شده بود، شرایط را برای ما سخت کرد اما ما همیشه به دنبال ساختن جودو بودیم و امروز کشور در مقابل شدیدترین تحریمها قرار گرفته اما بهترین پیشرفت را داشته است.
وی گفت: برگرداندن جودو به المپیاد دانشآموزی افتخار بزرگی بود چون ۱۰ سال جودو در المپیاد دانشآموزی نبود و کارگروه ویژه با وزارت آموزش و پرورش را طراحی کردیم.
وی افزود: اگر بتوانیم برای آینده در هر وزن سه یا چهار نفر برای تیم ملی از نوجوان و جوان را آماده کنیم افتخار بزرگی برای ماست و اگر مربیان را به دانش بالا برسانیم برای ما افتخار است.
میراسماعیلی گفت: باید از شرایط تعلیق به نحو احسن استفاده کنیم و موضع فدارسیون و بنده موضع نظام مقدس جمهوری اسلامی است و از این موضع یک قدم عقب نمیرویم و تلاش کردهایم تعلیق را به فرصت تبدیل کنیم.
وی اظهار داشت: بعد از انجام تعلیق و تبلیغات منفی نباید انگیزه را در ورزش جودو ایران از بین ببریم بلکه با قدرت دیپلماسی ورزشی را پیش میبریم.
رئیس فدراسیون جودو افزود: این سومین حضورم در استان خراسان جنوبی است که دومین حضور به واسطه اختلافاتی بود که پنج ماه در جودو استان رخ داد و این رشته ورزشی یک قدم عقب رفت و شاید اختلاف سلایق موجب این موضوع شد که امروز همان خانواده کنار یکدیگر جمع شوند.
وی گفت: هرچند انتقادهایی وجود دارد و این وظیفه رئیس هیات جودو استان را سنگینتر کرده که وقتی مورد اعتماد اکثریت اعضا قرار میگیرد وظیفهاش نسبت به قبل دوچندان میشود و با روحیاتی که در ایشان سراغ دارم فردی انتقادپذیر است و امیدوارم همه کسانی که به عنوان نماینده جامعه جودو استان هستند با اتحاد و همدلی کنار هم باشند و هیچ مدیری بدون خطا و اشتباه نیست.
وی گفت: امیدوارم آقای مجتبی قربانی نژاد دیگر داوطلب ریاست هیات جودو هم در جلسه بنشیند و تا پایان مراسم به رای دوستان احترام بگذارند چون ایشان هم عضوی از خانواده ماست و نسبت به صحبتها و انتقاداتشان گوش شنوا داریم.
رئیس فدراسیون جودو بیان کرد: در فدارسیون تا امروز هیچ کسی را به کمیته انضباطی نفرستادم چون معتقدم باید یک کمیته اخلاق با حضور پیشکسوتان و بزرگان جودو کشور ایجاد کنیم تا بتوانیم در آن کمیته بعضی موارد و اختلافات را با حضور بزرگان جودو رفع کنیم.
وی افزود: ۹۴۴ جودوکار استان خراسان جنوبی در سامانه فدراسیون جودو داریم و ۳۵ مربی مرد و ۱۵ مربی زن و ۱۹ داور در استان حضور دارند.
میراسماعیلی گفت: باید آسیب شناسی شود که چرا تعداد بیمه شدگان ما در جودو کم است و برای جامعه جودو مطلوب نیست که در راستای دانشافزایی و بازآموزی و برگزاری دورههای مربی گری و داوری فدراسیون جودو هیچ مشکلی با میزبانی خراسان جنوبی وجود ندارد و باید به این استان نگاه ویژه و حمایتی به لحاظ اینکه از استانهای محروم است، داشته باشیم.
وی اظهار داشت: تور توسعه جودو را راهاندازی میکنیم و نخستین اولویت بنده حضور استانهای محروم برای شرکت در این تورهاست تا بتوانند مشوق خوبی برای تبلیغ مثبت برای جودو کشور باشند.
وی یادآور شد: تقاضای ما از جامعه جودو خراسان جنوبی این است که کنار هم باشند و اگر اختلاف سلیقهای وجود دارد در داخل خانواده و اتاقهای دربسته رفع شود زیرا کشاندن این بحثها به جامعه اثر منفی در عملکرد جودو استان دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم گفت: امروز شاهد برگزاری انتخابات سالم و پرشوری بودیم و از آنجا که آقای مجتبی قربانی نژاد یکی از داوطلبان ریاست هیات جودو بحث مهندسی انتخابات را مطرح کردند باید بگویم که ما به مر قانون و اساسنامه هیاتهای ورزشی عمل میکنیم.
حسن عزیزی افزود: ما نه فراتر از قانون هستیم و وظیفه ما نظارت بر حسن اجرای قانون است حتی قبل از رای گیری بنده خلاف روال به اعضای مجمع گفتم که حافظ آرای شما هستم و هرکسی رای میدهد، مخفی است و از دوستان تقاضا دارم از آرای خود صیانت کنند.
در این نشست علی تهوری با کسب ۱۶ رای برای مدت چهار سال به عنوان رئیس هیات جودو استان خراسان جنوبی انتخاب شد.
نظر شما