آیت الله سید احمد علمالهدی روز پنجشنبه در دیدار با فرمانده و معاونان سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی افزود: وقتی که امام (ره) فرمان تشکیل بسیج را دادند، دشمن از تفکر امام خمینی (ره) در خصوص شکلگیری بسیج شگفتزده شد.
وی اظهار داشت: عدهای از ابتدا کاربرد بسیج را در جنگ میدیدند اما فکر نمیکردند در هر اتفاق و حادثهای بسیج در وسط میدان است و به لطف خدا همه اینها خیرات و برکات تشکیل بسیج بود.
وی گفت: بسیج باید به گونهای باشد که تمام خدمات آن، با قدرت خود مردم باشد و اگر تمام امور بسیج از دل خود بسیج تامین شود، هیچ قدرتی نمیتواند آن را تضعیف کند.
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی هم گفت: بسیج در حوزههای مختلف مشغول فعالیت است که یکی از حوزههای آن، سازندگی و خدمترسانی است که با عنوان قرارگاه اقتصاد مقاومتی یا جهاد اقتصادی فعالیت میکند.
سردار سرتیپ پاسدار یعقوبعلی نظری افزود: در قالب بسیج سازندگی، قریب به هزار صندوق قرضالحسنه مردمی در این استان راهاندازی شد که بسیج تنها نقش تسهیلکنندگی ایفا کرده و خود مردم سرمایه جمع کردند و مردم در قالب پرداخت قرضالحسنه به اعضا کار را دنبال میکنند که ایجاد اشتغال را نیز به دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه ساخت خانههای سیلزده و زلزلهزده در چند سال گذشته و ایجاد کارگاههای اقتصاد مقاومتی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، از دیگر اقدامات بسیج به شمار میرود اظهار داشت: در حوزه اشتغال، با استفاده از توزیع دام در روستاها، اشتغال روستایی ایجاد شده و در حوزه مهارت افزایی، کارگاههایی در روستاها برگزار میشود تا تولیدات آنان از نظر کیفیت و کمیت افزایش پیدا کند.
وی گفت: در قالب جهاد فرهنگی نیز طرح پاسدار معلم آغاز شده که از طریق توافق با آموزش و پرورش، پاسداران با لباس نظامی سر کلاس درس حاضر میشوند و این طرح مورد استقبال مدارس و خانوادهها نیز قرار گرفته است.
امام خمینی (ره) روز پنجم آذر ۱۳۵۸ فرمان تشکیل بسیج مستضعفان را صادر کرد.
نظر شما