محسن مصطفایی روز شنبه در جلسه تخصصی پدافند غیرعامل مدیریت جهاد کشاورزی خلخال افزود: آموزشهای مربوط به پدافند غیرعامل احتمال وارد شدن آسیب به تولیدات بخش کشاورزی ، باغداری و دامپروری از جانب حوادث احتمالی را به حداقل کاهش داده است.
وی با ارایه گزارشی از مجموعه اقدامات صورت گرفته در ارتقای جایگاه پدافند غیرعامل در حوزه کشاورزی استان اردبیل گفت: هم اکنون ما آمادگی هرگونه اقدامی را در خصوص تهدیدات احتمالی که بخش کشاورزی را به چالش میکشاند، داریم .
او اظهارکرد: استان اردبیل از قطبهای کشاورزی و دامپروری کشور بوده و در مواقع وقوع حوادث غیر منتظره تهدیدات گوناگونی ممکن است بخش کشاورزی این استان را تهدید کند که از هم اکنون اقدامات لازم در خصوص جلوگیری از خروج دامهای مولد و جلوگیری از شیوع آفات و امراض دامی اندیشیده شده است.
به گفته وی، حفاظت و نگهداری از انواع محصولات کشاورزی در مقابل حوادث احتمالی نیز مقولهای بسیار مهم میباشد که تمهیدات لازم نیز در این خصوص اندیشیده شده است .
مصطفایی با اشاره اینکه از مهمترین خطراتی که به هنگام بروز بحران میتواند بخش کشاورزی استان را تهدید کند قطع کامل جریان برق شهری و صنعتی است، بیان کرد: برای مقابله با چنین وضعیتی از هم اکنون تمهیدات لازم بکار گرفته شده تا با استفاده از ژنراتورهای جایگزین برق مورد نیاز تامین شود.
معاون برنامه ریزی وامور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: یکی از مواردی که در مواقع اضطراری بر روی آنها برنامه ریزی شده است چاههای عمیق و نیمه عمیق تامین آب کشاورزی است که در راستای اجرای سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی همه چاههای در جوار شبکههای انتقال نیرو برقدار شدهاند . .
پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی، به مجموعه اقدامات پیشگیرانه در حوزه دام و گیاه اطلاق میشود که با اجرای آن میتوان قدرت اثر تهدیدات را کاهش و آستانه آسیبپذیری بخش کشاورزی را افزایش داد به این ترتیب میتوان میزان خسارات و تلفات احتمالی ناشی از تهدیدات را به حداقل ممکن کاهش داد.
نظر شما