لطیف صادقی دبیر سومین جشنواره ملی فانوس شامگاه شنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی فانوس اظهار داشت: این جشنواره عصاره یک سال تلاش و مجاهدت فرهنگی برای انتقال مفاهیم و ارزشهای متعالی دفاع مقدس به نسل جوان با زبان ظریف فرهنگ و هنر و رسانه است که در سومین گام و سومین سال اجرا، توفیق دارد پس از مازندران و هرمزگان در تهران پایتخت ایران اسلامی برگزار شود.
وی افزود: ارتقای کیفی و کمی آثار رسیده به جشنواره نسبت به دورههای قبل نشان از عشق و علاقه و پشتکار هنرمندان و مدیران هنری بنیاد استانها در سراسر کشور دارد.
دبیر سومین جشنواره ملی فانوس بیان کرد: امیدوارم که این نونهال سه ساله در سالهای آتی مراحل رشد و شکوفایی خود را طی کند و برای نسل آینده، بسان درخت تناوری باشد که شهد شیرین میوههایش به کام فرزندان این زمین گوارا و در سایه سارش شکوفایی استعدادها و فزونی دانش هنری و خلاقیت و نوآوری جاری و ساری گردد.
صادقی مجموع آثار رسیده به جشنواره را ۳ هزار و ۴۳۱ اثر و تعداد آثار برتر را ۶۵ اثر عنوان کرد و گفت: وقتی از یک جشنواره ملی و هنری به گستره ایران زمین سخن به میان میآید مگر میشود به فرهنگ و زبان و افتخارات اقوام ساکن در آن، که بسان پازلهای رنگارنگ، منشا اتحاد و یکپارچگی و وحدت هستند، اشارهای نداشت و به سادگی از کنار آن گذر کرد.
دبیر سومین جشنواره ملی فانوس عنوان کرد: اگر به دفاع مقدس و نوار مرزی ایران و عراق نگاه کنیم حضور متحد اقوام و مذهب و فرق با فرهنگ و آداب و رسوم و تنوع زبانی خاص خود و نگاه مذهبی شیعه و سنی در کنار هم شاهد زیباترینهایی هستیم که به جرات میتوان ادعا کرد که در هیچ یک از نقاط جهان چنین تنوع و تکثر و اتفاق نظری برای دفاع از تمامیت ارضی یک کشور زیر نظر یک عالم وارسته دینی و مذهبی وجود ندارد.
صادقی خاطرنشان کرد: هدف و هنر جشنواره ملی فانوس تاباندن نور هنرمندانه و امیدبخش به زوایای پیدا و پنهان دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت از چنین دریچهای استوار است که باید ظرافت تمام این افتخار تاریخی و سترگ را به نسل جوان منتقل کنیم و روح اخوت و برادری و اثرات و برادری را در نهاد تک تک فرزندان ایران زمین بکاریم و بر سینه آن حکاکی کنیم و فریاد زنیم که ما همه با هم هستیم؛ ترک، کرد، فارس و بلوچ، لر و عرب در قالب ایران اسلامی.
نظر شما