محمد جهین روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و بهداشت محیط حرفهای در گشتهای مشترک پس از اعلام نرخهای جدید قیمت نان بر فعالیت ۶۵ واحدهای نانوایی سطح شهر و روستا نظارت کردند.
وی ادامه داد: در این بازدید بارزسان در ۲ شیفت کاری بر وزن چانهها و رعایت دستورالعملهای بهداشتی و مواد افزودنی واحدهای نانوایی، سنگکی و نان روغنی نظارت کردند و در این ارتباط نیز ۲۳ پرونده به ارزش ۱۹ میلیون ریال تشکیل به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.
وی اظهار داشت: از ابتدای آبان امسال قیمت جدید نان در مهاباد به اتحادیه نانوایی ابلاغ شده و بر همین اساس همه واحدهای خبازی این شهرستان بازرسی و به مرور زمان نظارت میشوند.
وی اضافه کرد: به موجب ماده ۶۱ قانون نظام صنفی، عرضه کالا یا ارایه خدمت بر خلاف ضوابط و شبکههای تعیین شده از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت یا دستگاه اجرایی مرتبط ، تخلف عرضه خارج از شبکه محسوب میشود.
وی گفت: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل کمفروشی، گرانفروشی، رعایت نکردن ساعت کاری و جابجایی مشکوک آرد موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ ستاد خبری اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد گزارش دهند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مهاباد تاکید کرد: با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نکرده و نانهای بیکیفیت به مردم عرضه کنند، به شدت برخورد میشود.
جهین اظهار داشت: ۲۳۱ واحد نانوایی در مهاباد آرد سهمیهای دریافت میکنند که از این تعداد ۱۶۶ واحد در مناطق شهری و ۶۵ واحد در مناطق روستایی این شهرستان قرار دارند.
از اواسط آبان سال جاری در آذربایجانغربی قیمت هر قرص نان لواش ماشینی با ۲۷ درصد رشد از ۱۸۰ به ۲۳۰ تومان و نان لواش سنتی (تنوری) با ۳۰ درصد افزایش از ۲۰۰ تومان به ۲۶۰ تومان افزایش یافته است.
سنگک سنتی هم با وزن ۴۵۰ گرم از ۷۵۰ به یکهزار تومان و سنگک با آرد نیمه یارانهای نیز از یکهزار و ۲۰۰ به یکهزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت.
ارتقای کیفیت نان و برگزاری گشتهای مشترک بازرسی از مهمترین مصوبهها و اهداف کارگروه آرد و نان مهاباد است.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است.
نظر شما