علی وحدت عصر سه شنبه در اختتامیه گردهمایی ارائه نیازهای فناورانه در پیشگیری و مبارزه قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: در یک سال گذشته هر دو روز یک رویداد با هدف رفع نیازهای کشور و توسعه بازار دانش بنیانها برگزار شد و موضوع قاچاق کالا نیز با تاکید رییس جمهوری آغاز و در این رویداد مورد بررسی قرار گرفت.
وی تاکید کرد: محصولات فناورانه و دانش بنیان بسیار است و در کنار آن نیز قانون استفاده از محصولات داخلی را داریم که تاکید بسیاری روی این موضوع شده و باید از حوزه دانش بنیان و این توانایی دفاع کنیم و اجازه ندهیم تلاش های جوانان نادیده گرفته شود.
وحدت افزود: سیاست صندوق نوآوری و شکوفایی این است که تفاهمنامه تا قرارداد پیگیری شود، در رویداد فولاد ۱۵۰ میلیارد تومان قرارداد امضا شده و نیاز است کارگروهی برای رسیدگی به تفاهم نامه ها بین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و صندوق ایجاد شود تا تفاهم نامه ها با پشتیبانی پیگیری شود و با این کار مانع خروج هر میزان پول از کشور شویم.
امضا ۹۳۸ میلیارد تومان تفاهم نامه
همچنین معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق تسهیلاتی در زمینه لیزینگ، سرمایه در گردش، ارائه ضمانت نامه، نمونه سازی و حفاظت از مالکیت فکری به شرکت های دانش بنیان ارائه کرده است.
سیاوش ملکی فر ادامه داد: در این رویداد ۴۰۰ نفر شرکت کرده و ۸ نشست نیاز فناورانه برگزار شد. همچنین ۱۰۲ شرکت نیز در نمایشگاه حضور داشتند. ۳۳ تفاهمنامه به ارزش ۹۳۸ میلیارد تومان امضا شد.
وی اظهار داشت: این شروعی برای ظرفیت و خدمات در حوزه قاچاق کالا بود. رویداد صنعت گاز ، کاشی و سرامیک، امنیت و سایبری، معدنی و زراعی، زیست محیطی و صنایع فرودگاهی در آینده نزدیک برگزار می شود.
نظر شما