«محمدرضا درگاهی» عصر امروز (سهشنبه) در آئین امضای یادداشت تفاهم همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان حفظ نباتات کشور، افزود: با امضای تفاهمنامه مشترک با معاونت علمی ریاست جمهوری، مدت زمان صدور مجوز برای شرکتهای دانشبنیان، در بخش تائید و ثبت سموم کشاورزی از یک و نیم تا سه سال به کمتر از یک سال کاهش مییابد.
وی اظهار داشت: ثبت سموم بخش کشاورزی به دلیل ارتباطی که با امنیت غذایی دارد، از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ به همین دلیل زمان صدور مجوزها در همه کشورهای دنیا طولانی است اما ما تلاش کردهایم با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری، این زمان را کوتاهتر کنیم.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: با امضای این تفاهمنامه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در بخش ارایه تسهیلات و اعتبارات، به شرکتهای دانش بنیان فعال در بخش حفظ نباتات اولویت میدهد.
وی اضافه کرد: تقریبا بیش از 369 سم در کشور به ثبت رسیده است که بخش عمده این سموم کمخطر است.
درگاهی افزود: تلاش داریم با کمک شرکتهای دانشبنیان از میزان مصرف سموم پرخطر و متوسط خطر در بخش کشاورزی بکاهیم و به سمت سموم کم خطر برویم.
به گفته وی، از ابتدای سال دو مورد سم پرخطر دیگر از سبد سموم کشور حذف شده است که این امر به تشدید نظارتهای مستمر سازمان حفظ نباتات بر میگردد.
به گزارش ایرنا، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و سازمان حفظ نباتات کشور همکاری خود را با هدف مشارکت در زمینه مدیریت و راهبری طرحهای فناورانه و اولویتدار و تولید کالای دانشبنیان و فناورانه کشور در حوزه عوامل خسارتزای محصولات کشاوری و فرآوردهای گیاهی آغاز کردند.
بر اساس تفاهمنامه ای که امروز (سهشنبه) توسط «پیمان صالحی» معاون تجاری سازی معاونت علمی ریاست جمهوری و «محمدرضا درگاهی» رئیس سازمان حفظ نباتات وزارت کشاورزی امضا شد، اجرای اقتصاد مقاومتی و ضرورت هماهنگی بین دستگاههای اجرایی برای فراهمسازی بستر مشارکت محققان و متخصصان برای بکارگیری دانش و فناوری در تحقق اهداف توسعه ملی مورد توجه قرار گرفت.
نظر شما