جواد زنجانی روز پنجشنبه در نشست با رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل افزود: رعایت ضوابط زیست محیطی و اصول دفع و دفن زباله از الزامات است و این موضوع از طریق کارگروه مدیریت پسماند استان و تعامل و هماهنگی با مقامات عالی استانی تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد.
وی گفت: جهاد دانشگاهی با طرح "امکان بازیافت پسماند و زبالههای شهری استان اردبیل" در این حوزه ورود کرده و امیدواریم با اجرایی شدن آن شاهد حل این معضل در استان باشیم.
او از حضور فعال جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی استان قدردانی کرد و افزود: این نهاد برای اهداف اولویتدار تلاش کرده و در انجام ماموریتهای خود، همکاری خوبی با دستگاههای اجرایی دارد.
زنجانی اظهارداشت: جهاد دانشگاهی نهادی موفق در حوزه علم، پژوهش، تحقیقات، فناوریهای نوین و همچنین فعال در عرصه اشتغالزایی و مهارتافزایی است و میتواند در توسعه استان نقش ایفا کند.
رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز گفت: این واحد دانشگاهی با فعالیتهای دانشمحور در حوزههای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی و اشتغال برای رفع خلاءهای استان گام برمیدارد.
مهران اوچی اردبیلی افزود: جهاد دانشگاهی استان با بهرهمندی از ظرفیت پنج مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت خود دورههای آموزشی مهارتمحور را برای ارتقای توانمندی نیروی انسانی و ایجاد اشتغال تدوین و برگزار میکند.
سرانه تولید پسماند در استان اردبیل بیشتر از میانگین کشوری است ، سرانه تولید پسماند در کشور حدود ۲۵۶ کیلوگرم برای هر نفر در سال میباشد در حالی که این رقم در استان برای هر نفر در سال ۲۷۵ کیلوگرم میباشد.
فقط در شهر اردبیل روزانه ۳۰۰ تن زباله تولید، جمعآوری و دفع میشود و جمعآوری و دفع هر کیلو زباله برای شهرداری ۳۰۰ ریال هزینه دارد.
نظر شما