سید«حسین هاشمی»روز پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه افزود: ذخیرهسازی میوه برای نوروز سال آینده استان مرکزی از سوی این شرکت آغاز شده و اقلام پیشبینی شده از ۲۵ اسفندماه جاری تا پایان پانزدهم فروردین ماه برای تنظیم بازار میوه در استان توزیع میشود.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه یزی یک سوم از مجموع حجم ذخیرهسازی میوه ایام نوروز سیب و بقیه پرتقال است.
مدیرکل تعاونی روستایی استان مرکزی با یادآوری خرید ۷۵ هزار تن گندم مازاد برنیاز کشاورزان از سوی این اداره کل گفت: خرید محصول گندمکاران استان از طریق ۱۷ مرکز خرید انجام شده و در سه سیلو ذخیره شده است.
هاشمی افزود: یکهزار و ۸۰۰ تن دانه روغنی کلزا نیز امسال از سوی اداره کل تعاونی روستایی استان مرکزی خریداری و در اختیار واحدهای روغنکشی قرار گرفت.
وی یادآور شد: یکهزار و ۸۰۰ تن میوه نوروزی پارسال شامل ۶۰۰ تن سیب و یکهزار و ۲۰۰ تن پرتقال از سوی این اداره کل در سطح استان توزیع شد.
مدیرکل تعاونی روستایی استان مرکزی گفت: ۷۰۰ تن گندم بذری، ۱۱ هزار و ۵۳۹ تن ذرت علوفهای و ۹ هزار و ۱۶۲ تن خرید توافقی محصول جو امسال از سوی این اداره کل انجام شده است.
هاشمی، خرید و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در راستای تنظیم بازار را از جمله اقدامات اداره کل تعاون روستایی استان مرکزی در سال جاری عنوان کرد و افزود: ۵۰۰ تن برنج، ۱۱۴ تن شکر و ۶ و ۲ دهم تن گوشت منجمد به ارزش ۷۲ میلیارد ریال امسال از طریق این اداره کل در سطح استان توزیع شده است.
وی از تامین و تولید ۹۰ درصد بذر گواهی شده استان مرکزی خبر داد و گفت: سه مرکز در زمینه تامین و تولید بذر گواهی شده گندم و جو در استان فعال است و بهرهبرداری از ۲ مرکز تا پایان سال جاری آغاز میشود.
مدیرکل تعاونی روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۶ هزار و ۲۰۰ تن بذر اصلاح شده گندم امسال از سوی این اداره کل در استان توزیع شد و پیشبینی میشود تزیع این بذرها در سال آینده به ۱۰ هزار تن افزایش یابد.
هاشمی گفت: ۸۰ درصد کود استان مرکزی نیز از سوی شبکههای اداره کل تعاون روستایی استان انجام میشود.
وی ادامه داد: ۵۰ هزار تن کود فسفاته، ازته و پتاسه امسال از طریق شبکههای تعاونی روستایی استان مرکزی توزیع میشود.
مدیرکل تعاونی روستایی استان مرکزی افزود: بر اساس برنامهریزی کمیته فنی استان مرکزی ۶۲ هزار تن کود ازته، ۱۳ هزار تن کود فسفاته و پنج هزار تن کود پتاسه سالانه باید از سوی اداره کل تعاون روستایی استان تهیه و توزیع شود.
هاشمی گفت: ۲۰ درصد کود ازته مورد نیاز استان بهصورت مستقیم با عاملیت این اداره کل تامین و ۸۰ درصد از طریق خدمات حمایتی تامین میشود.
وی ادامه داد: کود فسفاته و پتاسه مورد نیاز استان مرکزی توسط خدمات حمایتی تامین توسط این اداره کل توزیع میشود.
مدیرکل تعاونی روستایی استان مرکزی یاد آور شد: ۹۰ شرکت تعاونی روستایی با ۸۳ هزار عضو در استان فعال است و ۹۸۱ روستا را تحت پوشش دارند.
هاشمی گفت: ۵۶ شرکت تعاونی روستایی در استان مرکزی فعالیت دارند و ۸۷ نفر در این تعاونیها فعال هستند.
وی ادامه داد: ۲۵ شرکت تعاونی روستایی و یک اتحادیه استانی و ۱۰ شرکت تعاونی روستایی در استان مرکزی فعال است و ۱۲۰ هزار نفر ئر یان شبکه عضویت دارند.
مدیرکل تعاونی روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد جمعیت استان با شبکه های تعاونی روستایی در ارتباط هستند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما