سیدمحسن طباطبائیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: براساس تفاهم نامه مشترک سازمان نظام مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری، جهاد کشاورزی و همکاری پلیس راهور راهنمایی و رانندگی، کار پلاک گذاری تراکتورها در یک طرح ملی انجام میشود.
وی از آغاز مرحله دوم پلاک گذاری تراکتورهای این شهرستان در سال جاری خبر داد و گفت: در این مرحله، عملیات پلاک گذاری تراکتورها در دامغان، دیباج و کلاته آغاز شده است.
طباطبائیان ادامه داد: پلاک گذاری تراکتورها در راستای جلوگیری از تردد خودروهای فاقد هویت، ارائه پلاک، توزیع عادلانه کارتهای هوشمند سوخت و سنددار کردن تراکتورهای فاقد مالکیت، در حال انجام است.
وی اضافه کرد: در سال جاری تاکنون ۷۰ تراکتور پلاک گذاری شد و ۷۰ بازدید تراکتور نیز انجام و در مراحل تکمیل پرونده جهت اعطای پلاک و سند است.
طباطبائیان اظهار داشت: ارایه سند برای تراکتورها پس از تکمیل پرونده در آگاهی، با حضور گروه کاردان فنی و تیم کنترل اعزامی از سمنان در دامغان صادر میشود.
به گفته وی، سال ساخت تراکتورها مهم نیست و تراکتورهای بالای ۳۰ سال نیز میتوانند به شرط گرفتن تاییدیه از آگاهی و پلیس راهور، از این خدمت بهره مند شوند.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان دامغان گفت: پلاک گذاری تراکتورها امری ضروری است چرا که براساس قانون، از تردد، خرید و فروش تراکتورهای بدون پلاک جلوگیری میشود و سهمیه سوخت فقط به تراکتورهای پلاک دار داده میشود.
شهرستان دامغان طبق برآوردهای صنف کشاورزی دارای یک هزار تراکتور است که عملیات پلاک گذاری این تراکتورها در شهرستان دامغان از ابتدای سال ۹۶ آغاز شده است.