مدرس این کارگاه آموزشی روز پنجشنبه در بخشی از این کارگاه محافظهکاری غیرضروری در دانشگاهها را مانع رشد تشکلهای دانشجویی عنوان کرد و اظهار داشت: رهنمودهای مقام معظم رهبری در تقویت تشکلهای دانشجویی باید بیش از پیش مدنظر قرار گیرد.
«بهرام ازلگینی» افزود: طی دورهای هشت ساله فعالیت تشکلهای دانشجویی در کشور محدود شد و دولت روحانی توانست آن فضا را تا حدودی التیام بخشد ولی حمایت از تشکلهای دانشجویی به فضای آزادانهتری در دانشگاهها نیاز دارد.
وی با بیان اینکه دانشجویان نباید به مسائل روز پیرامون خود بیتفاوت باشند، اضافه کرد: عمل به فرمایشات رهبری در ارتقای تفکر سیاسی دانشجو، مانع سیاستزدگی فضای دانشگاهی میشود.
وی فعالیت در تشکلهای دانشجویی را بهترین فرصت برای نسل جوان در کسب تجربه و خدمت به آینده کشور دانست و ادامه داد: روحیه خودباوری، هماهنگی، تلاش، انجام کار تشکیلاتی و تعهد به آرمانهای شهدا در تشکلهای دانشجویی نهادینه شود.
«ازلگینی» امید را لازمه توسعه تشکلهای دانشجویی عنوان کرد و گفت: اعضای تشکلهای دانشجویی به خصوص شورای مرکزی تشکلها از بروکراسیهای اداری در اجرای برنامههای دانشگاهی خسته نشوند و با امید بیشتر برای آگاهیبخشی به قشر دانشجو قدم بردارند.
دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه با تاکید بر اینکه باید مرزبندی مشخصی بین تخریب و انتقاد در تشکلهای دانشجویی تعریف شود، بیان کرد: تخریب یکدیگر در یک تیم تشکیلاتی ثمرهای جز خوددرگیری، اتلافوقت و شکست نخواهد داشت.
وی با توصیه بر استقبال از فضای نقد توسط دبیران تشکلها، افزود: تکبر و نپذیرفتن انتقاد دیگران یکی از عوامل اصلی پسرفت در کارهای تشکیلاتی است.
«ازلگینی» همچنین بر حفظ ارتباط سازنده تشکلهای دانشجویی با مسوولان دانشگاهی و پیشبرد اهداف و اجرای برنامهها تاکید کرد.
به گزارش ایرنا این کارگاه آموزشی به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه برگزار شد.
نظر شما