۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۳۱
کد خبر: 83572843
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مهاجرت اتباع اروپایی به انگلیس به پایین‌ترین حد رسید

لندن – ایرنا – تازه‌ترین داده‌های منتشر شده از سوی دفتر آمار ملی انگلیس نشان می‌دهد که نرخ مهاجرت از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به انگلیس طی دو دهه اخیر به پایین‌ترین حد رسیده است.

بر اساس این گزارش، حاصل تفریق آمار ورود از خروج مهاجران اروپایی به انگلیس در یک سال منتهی به ژوئن ۲۰۱۹ (تیر ۱۳۹۸) حدود ۴۸ هزار تن بوده که این رقم پایین‌ترین حد از سال ۲۰۰۳ محسوب می‌شود.

در این مدت  شهروندان هشت کشور اروپای شرقی شامل جمهوری چک، استونی، مجارستان، لتونی، لیتوانی، لهستان، اسلواکی و اسلوونی به اتحادیه اروپا پیوستند.

بررسی این آمار نشان می دهد که نرخ مهاجرت به انگلیس از اتحادیه اروپا در ماه مارس ۲۰۱۵ به بالاترین حد رسیده بود، اما پس از رای مردم این کشور به خروج از اتحادیه اروپا بتدریج کاهش یافت.

بر اساس این گزارش شمار ورود مهاجران اروپایی به انگلیس در مدت یک سال منتهی به مارس ۲۰۱۵ میلادی  ۳۰۵ هزار تن بوده که این رقم در ژوئن ۲۰۱۶ به ۱۹۹ تن رسید.  و در مقابل، شمار خروج مهاجران اروپایی از انگلیس در یک سال منتهی به مارس ۲۰۱۳ میلادی ۷۵ هزار تن بود که این رقم در ژوپن ۲۰۱۶ به ۱۵۱ هزار تن رسید.

کارشناسان معتقدند عواملی چون کاهش ارزش پوند، بهبود دورنمای اقتصادی کشورهای اروپایی و ابهامات سیاسی ناشی از طولانی شدن خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در کاهش آمار مهاجران اروپایی به این کشور نقش مهمی ایفا کرده است.

از سویی آمارها نشان می دهد که شمار مهاجرت اتباع غیر اروپایی به انگلیس از سال ۲۰۱۳ به این سو افزایش یافته است. طبق گزارش دفتر آمار ملی انگلیس در یک سال منتهی به ژوئن ۲۰۱۹ در حدود ۲۲۹ هزار تبعه غیر اروپایی وارد انگلیس شده که گفته می‌شود این مساله ناشی از تمرکز بیش از اندازه دولت بر سیاست‌های ضد مهاجرتی علیه اتباع اروپایی بودهاست.

مدلین سامپشن مدیر نهاد نظارت بر مهاجران دانشگاه آکسفورد می گوید؛ دورنمای آمار مهاجرت به انگلیس در سال‌های آینده، فارغ از این که کدام حزب در انتخابات پیش رو پیروز خواهد شد، بشدت مبهم است.

وی افزود؛ وضعیت نامطلوب اقتصاد و کاهش تقاضای کار در انگلیس نسبت به سیاست‌های مهاجرتی دولت در نوسان آمارها سهم بیشتری دارد.

وضعیت اقتصادی و تجاری انگلیس بر اثر بن‌بست خروج این کشور از اتحادیه اروپا تعریف چندانی ندارد و بانک مرکزی انگلیس پیش‌ بینی کرده که این کشور دچار رکود اقتصادی خواهد شد.

تاکنون بسیاری از شرکت های تجاری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در انگلیس تعطیل و یا نیروهای خود را تعدیل کردهاند. همچنین اتاق بازرگانی انگلیس درباره خروج صدها شرکت خارجی از این کشور هشدار داده است.

در یک ماه گذشته غول گردشگری تامس کوک با ۱۷۸ سال قدمت، ۲۰ میلیون مشتری، ۱۰۵ هواپیما و ۲۰۰ هتل در ۱۶ کشور جهان و همچنین بزرگترین شرکت سازنده اتوبوس انگلیس موسوم به «رایت‌باس» ورشکست شدند.

اداره آمار ملی انگلیس ماه گذشته اعلام کرد که این کشور با تجربه کمترین رشد اقتصادی در سه ماهه سوم سال جاری میلادی، از رکود اقتصادی جان سالم به در برد.

انگلیس قرار بود ۳۱ اکتبر (۹ آبان)، از اتحادیه اروپا خارج شود اما به دلیل مخالفت پارلمان با طرح برگزیت دولت بوریس جانسون، این مهلت به ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) موکول شد. غیر از حزب حاکم محافظه‌کار، سایر احزاب سیاسی انگلیس خواهان تعویق مهلت اجرای برگزیت هستند.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha