مجید خورشیدی روز شنبه در آئین صبحگاه مشترک به مناسبت هفتم آذر سالروز نیروی دریایی افزود: در این روز اولین ضربه دندانشکن به دشمن زده شد و دلاورمردان نیروی دریایی اجازه ندادند وجبی ازخاک ایران جدا شود.
وی بیان کرد: بر پایه کلام معصومان باید به دشمن، راهبردی و عمیق نگاه و همیشه برای دفاع از کیان اسلام و میهن مبارزه و جاننثاری کرد.
خورشیدی ادامه داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تدبیر فرمانده کل قوا، راهبردی عمل و دشمن را در هر حرکتی زمینگیر میکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: ایران اکنون به آخرین فناوریها در زمینه جنگافزارها دست پیدا کرد که تنها بخشی از آنها را به دشمن نشان میدهد.
فرمانده پایگاه دریایی بوشهر گفت: عملیات مروارید در شصت و هفتمین روز دفاع مقدس انجام و تجهیزات نظامی زیادی از دشمن هدف قرار داده شد و نخستین پیروزی در جنگ تحمیلی به شمار میآید.
ناخدا یکم جعفر تذکر افزود: امروز نیروی دریایی در بهترین وضعیت آمادگی قرار دارد و با اقتدار از منافع جمهوری اسلامی در آبهای آزاد محافظت میکند.
وی بیان کرد: امروز نیروی دریایی راهبردی ارتش با تکیه بر توان و نیروی متخصص داخلی توانسته با به روز کردن تجهیزات خود در بالاترین قدرت نظامی قرار گیرد
تذکر گفت: هفتم آذر یادآور رشادتهای دلیرمردانی است که با سرکوبی نیروی دریایی دشمن برگ زرین دیگری بر افتخارات خود در دوران جنگ به ثبت رساندند.
در این آیین همچنین پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر دریادار خانزادی به مناسبت این روز خوانده شد.
در پایان یگانهای نمونه نیروهای مسلح استان بوشهر با انجام رژه، آمادگی خود برای دفاع از دین و میهن را به نمایش گذاشتند.
سکوهای نفتی البکر و الامیه بهعنوان دژی محکم برای نیروی دریایی رژیم بعث صدام بود که از این راه کشتی های تجاری و نفتکش ایران را مورد حمله قرار میدادند و در این شرایط تصمیم گرفته شد این سکوها درهم شکسته شود.
دشمن بعثی با بسیج کامل نیروی دریایی و هوایی خود از پایانههای صادرات نفتی خود مراقبت میکرد در این شرایط سپید جامگان نیروی دریایی در ششم آذر ۱۳۵۹، به این سکوها تاختند و با همکاری تیزپروازان نیروی هوایی ارتش، ضمن وارد آوردن ضربههای کوبنده بر پیکره نیروی دریایی و هوایی دشمن، بیش از دو سوم این پایانهها را منهدم و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را بر مرتفعترین دکل این پایانهها به اهتزاز در آوردند.
در این نبرد دریایی سخت، ۲ فروند ناوچه موشکانداز از نوع اوزا و ۱۳ فروند از هواپیماهای جنگنده دشمن در قعر آبهای خلیج فارس غرق شد و علاوه براین نیز تعدادی از تکاوران دریایی رژیم بعث صدام کشته و تعدادی نیز به اسارت در آمدند.
دشمن بعثی برای جبران این شکستها در شب هفتم آذر ۱۳۵۹، با اعزام تعدادی شناور جنگی از طریق بندر نظامی ام القصر در خور عبدالله، سعی در باز پسگیری پایانهها کرد که در این مصاف، یک فروند از شناورهای آنها غرق و ۲ فروند صدمه دید و بقیه از صحنه عملیات گریخته و به ام القصر بازگشتند.
در سپیده دم هفتم آذر ۱۳۵۹، دشمن با همه قوا از هوا و دریا با برخورداری از پشتیبانی لجستیکی و اطلاعاتی کشورهای منطقه و آواکسها و ماهوارههای کشورهای استکباری و یاری گرفتن از تأسیسات نظامی ساحلی کشورهای نزدیک صحنه عملیات، بار دیگر در صدد باز پس گیری این پایانه ها برآمد اما در یک مصاف نابرابر ناوچه پیکان به تنهایی توانست تعداد دیگری از کشتیها و هواپیماهایی آنها را از صحنه عملیات خارج کند.
سرانجام دلاورمردان آخرین گلولههای خود را به سوی دشمن نشانه میرفتند، ناوچه پیکان مورد اصابت چند موشک قرار گرفت و با نیروهای شجاع خود در شمال خلیج فارس در دل آبهای گرم و نیلگون آن جای گرفت و صفحه زرین دیگری بر تاریخ نبردهای دریایی کشور افزوده شد.
نظر شما