به گزارش روز شنبه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار طی سفر دو روزه به تایلند با وزرای امور خارجه و توسعه اجتماعی این کشور به طور جداگانه دیدار و گفت وگو کرد.
در این سفر، معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در ملاقات با وزیر امور خارجه تایلند با اشاره به چند قرن رابطه دو کشور، خواستار تعمیق روابط در حوزه اقتصادی از جمله گردشگری شد.
وی گفت: تحریم های یکجانبه و ظالمانه آمریکا، جنگ اقتصادی علیه ملت ایران است و یکجانبه گرایی و تحمیل اراده شخصی آفتی است که ممکن است هر کشور دیگری را هدف قرار دهد و موجب ناامنی در جامعه جهانی شود.
ابتکار پیشرفت زنان ایرانی در عرصههای مختلف را ثمره انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح کرد: با برنامههای مدون دولت این روند تداوم خواهد یافت و اراده ملت ایران و زنان ایرانی بطور قطع بر مشکلات تحریم غلبه خواهد کرد.
«دان پرامود وینای» وزیر خارجه تایلند نیز یکجانبه گرایی را باعث مشکلات بسیاری در منطقه شرق دانست که تحمیل خسارات بسیاری به کشورها را دربرداشته است.
وی چند جانبه گرایی را عامل همکاری بیشتر میان کشورها عنوان کرد.
در ادامه این سفر، معاون رییس جمهوری با «جوتی کرایریکش» وزیر توسعه اجتماعی و امنیت انسانی تایلند دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار، ابتکار به وضعیت زنان ایرانی و پیشرفت های صورت گرفته در زمینه حقوق زنان و خانواده های ایرانی اشاره کرد و با بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه حقوق زنان، به تشریح اقدامات و برنامههای دولت در زمینه حقوق و اشتغال زنان پرداخت.
وزیر توسعه اجتماعی و امنیت انسانی تایلند نیز خواستار استفاده از تجارب جمهوری اسلامی ایران در زمینه زنان و خانواده شد و از برگزاری نمایشگاه های صنایع دستی تولیدات زنان ایرانی و تایلندی استقبال کرد.
معاون رییس جمهوری درامور زنان و خانواده همچنین در این سفر با «ماها چاکری» خواهر پادشاه تایلند ملاقات کرد و در این دیدار به سیاستهای خصمانه آمریکا علیه کشورمان و آثار مخرب و غیر انسانی تحریمها بر جامعه و ساختار خانواده و اشتغال در ایران اشاره کرد و چاکری نیز ضمن ابراز تاسف، سیاستهای مداخله جویانه هر کشوری علیه سایر کشورها را محکوم و بر لزوم بی اثر بودن اینگونه سیاستهای یکسویه و یکجانبه بر روابط بینالملل و روابط کشورها با یکدیگر تاکید کرد.
با توجه به فعالیتهای گسترده ماها چاکری خواهر پادشاه تایلند در امور خیریه و بشردوستانه، طرفین در زمینه وضعیت زنان دو کشور، ویژگیهای فرهنگی و ساختار خانواده، تحصیل و اشتغال بانوان، امور مرتبط با معلولان، فعالیتهای عام المنفعه و توسعه روابط گردشگری به تبادل نظر پرداختند و بر ضرورت توسعه این مناسبات تاکید کردند.
نظر شما