محمدحسین رادپور روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: البته درسالهای اخیر اقدامهای مثبتی در سطح استان برای توسعه ورزش همگانی انجام شدهاست که ادامه این روند میتواند در توسعه ورزش همگانی، ارتقای نشاط جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی نقش موثری داشته باشد.
وی با بیان اینکه ورزشهای همگانی در ساختار اساسی و کلان ورزش کشور از جایگاه مناسبی برخوردارنیست گفت: آسیبشناسی تخصصی این ورزشی لازمه و مقدمه توسعه آن است.
وی افزود: این ورزش هیچگاه به عنوان رشته اصلی ورزشی مورد دغدغه مسئولان ورزش کشور نبوده است و این موجب شد تا توسعه آن با چالش مواجه باشد.
رادپور ادامه داد: بیش از ۳۰ رشته زیرمجموعه این ورزش همگانی درکشور وجود دارد که به دلیل اینکه هیچ یک از این رشتهها جزو رشتههای المپیکی نیست، توجه لازم به آن صورت نگرفتهاست.
وی با بیان اینکه ورزشهای همگانی طیف وسیعی از جمعیت سنی را شامل میشود، افزود: جامعه هدف رشتههای ورزش همگانی از کودکان تا افراد مسن، از زنان باردار تا خانمهای خانهدار میباشد و این موجب شدهاست تا این رشتهها در خانههای مردم رسوخ پیدا کند.
رادپور، سیاستگذاریهای متغیر در سطح کلان ورزشهای همگانی را از جمله آسیبهای این رشتههای ورزشی دانست و ادامه داد: در دورهای اولویت فدراسیون ورزشهای همگانی تنها به آموزش و برگزاری سمینارهای تخصصی متمرکز و در دوره دیگر به برگزاری جشنوارهها و اجتماعهای عمومی و برگزاری مسابقات کشوری و جهانی تنها توجه شد.
این پیشکسوت ورزش همگانی قم، افزود: همواره یکی از دغدغههای برگزاری اجتماعهای ورزشی مانند پیادهروی عمومی تامین هزینه تبلیغات شهری این برنامه است که درصورت اجتماع میان دستگاههای مختلف استان، امکان رفع این دغدغه وجود دارد.
به گزارش ایرنا،محمدحسین رادپور علاوه بر سالها فعالیت در رشته همگانی، سرپرستی هیات ورزشهای همگانی قم و مشاور رییس فدراسیون ورزشهای همگانی را نیز در کارنامه خود دارد.
در حال حاضر ۲۱ درصد از جمعیت استان در حوزه ورزشهای همگانی، مشغول فعالیتهای ورزشی هستند که بر اساس برنامهریزی اداره کل ورزش و جوانان قم در طرح افق ۱۴۰۴ قرار است این آمار به ۳۵ درصد جمعیت استان افزایش یابد.
نظر شما