۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶
کد خبر: 83578478
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

مقابله دولت هند با میمون‌های مردم آزار

۱۲ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶
کد خبر: 83578478
مقابله دولت هند با میمون‌های مردم آزار

دهلی نو- در سال های اخیر حملات میمون ها به انسان ها در هند افزایش یافته است. مقامات هندی قصد دارند از تکنولوژی هوش مصنوعی برای واکسینه و عقیم کردن میمون ها استفاده کنند.

نشریه " فرست پست" روز سه شنبه نوشت: گروه های پر جمعیت میمون ها در دهلی نو پایتخت هند به صورت روزانه خشن تر شده و موارد حمله آنها به انسان افزایش می یابد.

در شهر دهلی نو افزایش زاد و ولد این حیوانات موجب شده که شهر دچار هرج و مرج شود. مردم و مسئولان از دست میمون‌ها عاجز شده و دست به دامن مقلدان صدای میمون شده‌اند.

دهلی نو تنها شهری نیست که با این معضل مواجه است. شهر آگرا که در آن تاج محل قرار دارد، شاهد حمله میمون ها با مردم محلی و همچنین جهانگردان خارجی بوده است. در یک مورد میمون ها به یک کودک حمله کردند. این کودک به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.

اکنون گروهی از دانشمندان هندی با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در حال ردیابی و شناسایی حیواناتی هستند که به انسان ها حمله کرده اند. پس از شناسایی این میمون ها، اطلاعات به سازمان کنترل حیوانات هند ارسال می شود تا میمون های خشن گرفته شده و واکسینه شوند.

بر اساس گزارش های منتشر شده روزانه حدود هزار نفر در هند توسط میمون ها مورد حمله  قرار می گیرند. این حیوانات همچنین از خانه ها غذا، جواهر آلات و پول به سرق می برند و به املاک خسارت های گسترده وارد می کنند.

در حال حاضر مقامات هندی از تکنولوژی تشخیص چهره برای شناسایی میمون های خشن استفاده می کنند. دانشمندان هندی قصد دارند با استفاده از پایگاه داده موجود، به آموزش هوش مصنوعی برای شناسایی چهره میمون ها و به خاطر سپردن اطلاعات آنها بپردازند.

میمون حیوانی مورد احترام در هند

هانومان در آیین هندو پادشاه بوزینگان به شمار می‌رود و به همین دلیل در هند میمون‌ها را فرزندان او می‌دانند و مورد احترام هستند و از آنها پذیرایی می‌شود.

طبق قوانین هند آزار رساندن و یا کشتن میمون ها اقدامی غیر قانونی محسوب می شود که می تواند احساست مذهبی را جریحه دار کند.

چرا میمون ها خشن‌تر شده اند؟

گاز گرفتن میمون ها بسیار خطرناک است و گاه فرد مورد حمله قرار گرفته توسط این حیوان مجبور است بیش از پانزده نوع واکسن ضد بیماری را متحمل شود.
گسترش شهر دهلی نو و نابودی فضای سبز اطراف این کلان شهر نیز از جمله عوامل پناه آوردن میمون ها به مناطق مسکونی و آرام مانند اطراف کاخ ریاست جمهوری و پارلمان هند شده است.

نابودی فضای سبز و محدوده زندگی میمون ها در کلان شهر های هند سبب شده است که آنها برای پیدا کردن غذا وارد محدوده زندگی انسان شوند. در شهر ها گله های میمون معمولا نیازی به جست و جوی زیاد برای غذا ندارند و می توانند از سبزی ها، زباله ها و غذای مانده از رستوران ها تغذیه کنند.

یک کارشناس محیط زیست در دهلی نو گفت: در شهر ها غذای زیادی برای میمون ها وجود دارد. آنها زمان بسیار کمی را برای پیدا کردن غذا سپری می کنند. به همین دلیل تعداد آنها بسیار افزایش یافته است.
کلان شهر دهلی نو با حدود 25میلیون نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت جهان شناخته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha