۱۳ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۰۶
کد خبر: 83580454
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کشتارگاه‌های هرمزگان پایبند به قوانین بهداشتی باشند 

بندرعباس- ایرنا- تمامی مسوولان کشتارگاه‌های هرمزگان باید پایبند به رعایت قوانین بهداشتی باشند وتوجه به مسائل بهداشتی را جدی بگیرند.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان روز چهارشنبه دربازدید از کشتارگاه صنعتی دام خورچاه قلعه قاضی بندرعباس گفت: یکی از مهم‌ترین وضروری‌ترین اقدامات این اداره‌کل تامین گوشت سالم، بهداشتی وحلال برای مصرف مردم استان است.
دکتر محمد جانباز افزود: دامپزشکی با حساسیت تمام تامین سلامت دام، پیشگیری از وقوع بیماری‌های واگیر بین انسان و دام و همچنین پایش بیماری‌ها را دنبال می‌کند.
وی بیان داشت: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر کشتارگاه‌ها بسیار دقیق بوده وتمامی مراحل کشتار از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز وسایر آلایش‌های دامی تحت نظارت بازرسان است و به صورت مستمر ادامه دارد.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان، از بخش‌های مختلف کشتارگاه دام صنعتی خورچاه قلعه قاضی بندرعباس از جمله قسمت ذبح دام، پوست کنی، سردخانه پیش سرد نگهداری لاشه‌های کشتار شده و غیره بازدید و مراحل کشتاردام و نظارت‌های انجام شده را مورد بررسی قرارداد.
کشتارگاه صنعتی هرمز دام خورچاه بخش قلعه قاضی در سال ۹۴ در ۳۰ کیلومتری شرق شهر بندرعباس راه اندازی شد که ظرفیت روزانه ۵۰۰ راس دام سبک شامل گوسفند وبز و ۱۰۰ راس دام سنگین گاو و شتر را دارد.

استان هرمزگان دارای یک کشتارگاه صنعتی هرمز دام خورچاه بخش قلعه قاضی بندرعباس و 8 کشتارگاه سنتی دام شهرداری در شهرستان‌های بندرعباس واقع در کیلومتر ۱۰ جاده بندرعباس - سیرجان، میناب، بندرلنگه، حاجی آباد، جاسک، رودان، قشم و سیریک است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha