در این همایش ۲ روزه ۳۹ مقاله در بخش رادار و سامانههای مراقبتی ایران و همین تعداد در بخش رادار ارائه شده است.
رئیس کمیته برگزاری این همایش در آیین افتتاحیه اظهارداشت: برای کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران ۸۵ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد.
محمود مدرس هاشمی افزود: از این تعداد ۸۳ مقاله توسط کمیته داوری پذیرفته و به کمیته علمی ارسال شد.
وی افزود: کمیته علمی از جمع مقالهها ۳۹ مقاله را پذیرفت که در مدت برگزاری آن ارائه و مقالات برتر انتخاب میشوند.
رئیس کمیته اجرایی همایش "رادار و سامانههای مراقبتی ایران" و " اویونیک" ادامه داد: در مرحله بعدی ۱۲ مقاله به جمع برترینها راه خواهد یافت و از بین آنها سه مقاله حائز رتبههای برتر انتخاب خواهند شد.
وی اضافه کرد: در این بخش ۱۱ کارگاه آموزشی مصوب شد که هشت کارگاه به حدنصاب رسید و در جریان برگزاری همایش ارائه میشود.
مدرس هاشمی افزود: در این مدت ۲ میزگرد با عنوان " آینده رادار " و " رادار و دکترین دفاعی ایران " در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.
وی به برگزاری چهارمین همایش ملی اویونیک اشاره کرد و گفت : در این همایش که همزمان با کنفرانس رادار و سامانه های مراقبی ایران برگزار می شود ۳۲ مقاله از ۵۰ مقاله رسیده به دبیرخانه ارائه میشود.
رئیس کمیته اجرایی همایش "رادارو سامانه های مراقبتی ایران" و " اویونیک" یادآور شد: در حاشیه این کنفرانس ۲ کارگاه آموزشی و یک میزگرد درباره اویونیک ( تجهیزات الکترونیکی هواپیما، ماهواره و فضادپیما) و یک میزگرد برگزار خواهد شد.
همچنین دبیر کمیته دائمی همایش رادار و سامانه های مراقبتی کشور گفت : اولین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
محمد مهدی نایبی با اشاره به اینکه پس از آن دانشگاههای خواجه نصیر و امام حسین میزبانی دوره های بعدی همایش را بر عهده داشتند افزود: از سال ۹۶ درصدد بر آمدیم تا دوره های بعدی این همایش هر سال در زمان مشخص برگزار شود و به همین منظور کمیته دائمی همایش متشکل از صاحب نظران و استادان برتر همه دانشگاههای تشکیل شد.
وی افزود : مقرر شد این همایش اواخر آبان هر سال برگزار شود و پنجمین دوره آن اواخر آبان سال گذشته به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد.
دبیر کمیته دائمی همایش رادار و سامانه های مراقبتی ایران به تاخیر ۲ هفته ای ششمین دوره این همایش اشاره و دلیل آن را حوادث اخیر کشور بیان کرد.
وی از دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان خاستگاه علم و فناوری رادار کشور نام برد و افزود: این دانشگاه در این زمینه پیشرو دانشگاههای کشور بوده است و در زمینه دست یابی کشور به فناوری ساخت تجهیزات راداری و سامانه های مراقبتی کشور دستاوردهای خوبی را به ارمغان آورده است.
نایبی ادامه داد: با توجه به نزدیکی اویونیک و رادار مقرر است همایش علمی این دو همزمان برگزار شود.
وی از دانشگاه مالک اشتر تهران به عنوان میزبان بعدی این کنفرانس ها نام برد.
همایش "رادار و سامانههای مراقبتی ایران" در اصفهان آغاز به کار کرد
۱۳ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۳۲
کد خبر:
83580742
اصفهان- ایرنا- ششمین همایش رادار و سامانههای مراقبتی ایران و چهارمین کنفرانس ملی اویونیک روز چهارشنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.
اخبار مرتبط
-
ایران وارد مرحله تولید دانش فنی صنعت الکترونیک هوانوردی شده است
اصفهان - ایرنا - دبیر کنفرانس ملی اویونیک و عضو هیات علمی پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان…
-
آغاز دومین كنفرانس ملی اویونیك در اصفهان
اصفهان- ایرنا- دومین كنفرانس ملی اویونیك (Iranian Conference on Avionics Systems) روز سه شنبه…
-
چهاردهمین كنفرانس انجمن هوا فضای ایران گشایش یافت
تهران - ایرنا – چهاردهمین كنفرانس انجمن هوا فضای ایران با حضور معاون وزیر علوم و رییس سازمان…
نظر شما