سرپرست دانشگاه علمی، کاربردی خراسان شمالی در آیین پایانی رویداد کشوری استارتاپ انگور در این استان اظهار داشت: ۹۱ ایده توسط محققان دانشگاهی، پژوهشگران، ایدهپردازان جوان و دانشجو و تاکداران عمده به دبیرخانه این رویداد ارسال شده بود که از این تعداد ۶۰ ایده در دو روز ارائه شد.
علی بادامی افزود: ایده ارائه شده قرص جوشان ویتاتوری به سرپرستی مهرآرا هاشمی، پودر انگور به سرپرستی حسین ناهید و ایده داروی اوزنج به سرپرستی سیمین علیزاده به ترتیب اول تا سوم شدند که هر سه از خراسان شمالی هستند.
سرپرست دانشگاه علمی، کاربردی خراسان شمالی اظهار داشت: بیشتر ایدهها از سوی محققان و ایده پردازان استان های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، همدان، آذربایجان، سمنان و گلستان ارائه شده بود.
بادامی گفت: تلاش می شود تا این ایده ها با همکاری سرمایه گذاران و شرکتهای دانش بنیان اجرایی و تجاری سازی شود.
وی محورهای این رویداد کشوری را که در حوزه تولید، فراوری و بازاریابی برگزار شد، برندسازی و بازاریابی انگور و فراودههای آن، ارائه ایدههای نو برای انبارهای فنی، ایدههای نوین در پیشرس کردن، الگوها و روشها و فناوریهای حوزه کاشت، داشت و برداشت، فرصتهای بومشناختی و اقلیمی در اکوتوریسم در اراضی شیبدار تاکستانها و روشهای نوین در مدیریت تربیت، هرس و تنوعبخشی در ارقام مختلف و ایدههای نو برای طرح فراز تاکستان و روشها و فناوریهای نوین در تولید فراوردههای انگور در حوزه غذایی، دارویی و بهداشتی عنوان کرد.
بادامی، هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد ارتباط با فعالان حوزه کارآفرینی کشور پس از رویداد، فرصت بهره مندی از کسب و کارهای جدید، معرفی شتاب دهندهها و مراکز رشد همکار برای حمایت در دوره رشد و معرفی فراوردههای تولیدی از محصول انگور دانست.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی ماموریت ایجاد کارآفرینی و کاربردی کردن علوم را دارد گفت: علم و دانش باید به هم پیوند داده شود.
در خراسان شمالی ۱۸ هزار و ۵۰۰ هکتار تاکستان دارد که سالانه از آن ۱۷۵ هزار تن انگور برداشت می شود.
همچنین ۶۰ درصد تولید محصول باغی در استان مربوط به انگور است.
این استان با بیش از ۸۶۳ هزار نفر جمعیت ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح ۳۰۰ هزار هکتار کشتزار است و این خطه با بیش از ۸۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی، بیشترین شاغلان بخش کشاورزی را دارد.
خراسان شمالی ۴۰ هزار دانشجو دارد که در ۴۰ دانشگاه دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی، کاربردی، فنی و حرفه ای و موسسه ها تحصیل می کنند.
رویداد کشوری استارتاپ انگور در خراسان شمالی با حضور شماری از مسوولان، دانشجویان، بهره برداران و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علمی و کاربردی خراسان شمالی به مدت دو روز برگزار شد.
نظر شما