معاون وزیر فرهنگ: همکاری رسانه‌ای ایران و روسیه بستر ساز منافع مشترک است

مسکو - ایرنا - معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران اعلام کرد: امروز همکاری رسانه‌ای ایران و روسیه نه یک انتخاب بلکه بستر ساز دست یابی به منافع مشترک دو کشور در حوزه های مختلف است.

به گزارش دوشنبه شب خبرنگار ایرنا از مسکو، «محمد خدادی» در دومین نشست کمیته همکاری‌های رسانه‌ای ایران و روسیه که با حضور «الکسی کنستانتینویچ ولین» معاون وزیر توسعه دیجیتالی، مخابرات و ارتباطات جمعی روسیه، «مهدی سنایی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه و تنی چند از مدیران رسانه‌های برتر ایران و روسیه در مسکو برگزار شد، این مطلب را بیان کرد.

خدادی ادامه داد: ما در منطقه‌ای بسیاری حساس با مولفه‌های بسیار پیچیده و موضوعات متنوع و متغیر روبرو هستیم که ویژگی امروز آن جنگ رسانه ای است که بر دو کشور تحمیل شده است.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: جنگ رسانه‌ای داعش خیلی قوی تر از جنگ زمینی این گروه تروریستی است چرا که حامیان آن همچنان به حمایت‌های خود از این گروه ادامه می‌دهند.

به گفته وی، رسانه های ایران و روسیه امروز با سه فضای رقابتی، تقابلی و تخریبی مواجه هستند از این رو همکاری آنها یک انتخاب نیست بلکه شرایطی است که بستر منافع مشترک دو کشور را فراهم می‌کند و می‌توان آن را در مسیر منافع امنیتی دو کشور هم به حساب آورد.

خدادی ضمن تاکید بر توافقاتی که امروز در دومین نشست کمیته همکاری های رسانه ای ایران و روسیه بدست آمد، اظهار داشت: توافقات امروز نیاز به تبیین برنامه اجرایی دارد که در این خصوص نیز توافقاتی صورت گرفت تا با مذاکره میان نمایندگان رسانه‌های دو کشور این قدم ها نیز برداشته شود.

وی افزود: قطعا ما باید از همه ظرفیت‌های خود استفاده کنیم ضمن اینکه یکی از وظایف اصلی ما ظرفیت شناسی در فضای امروز است و ضرورت دارد که در کنار همکاری دو جانبه با یکدیگر سایر  کشورهای منطقه‌ای که منافع مشترک با ما دارند را به این فرمت همکاری دعوت کنیم تا صدای صلح بیشتری از رسانه های ما به گوش جهانیان برسد.

خدادی در جمع بندی اظهارات خود گفت: هر چند ایران و روسیه به دنبال صلح، امنیت و ثبات در منطقه هستند و رسانه های دو کشور نیز تلاش دارند در جهت تحکیم صلح گام بردارند اما قطعا هستند افراد و گروه هایی که بقای خود را در ایجاد تنش و نا آرامی و درگیر کشورها با هم می‌بینند.

پیش از خدادی نیز، الکسی کنستانتینویچ ولین معاون وزیر توسعه دیجیتالی، مخابرات و ارتباطات جمعی روسیه با بیان اینکه امروز بسیاری از کشورها خواهان پیوستن به همکاری‌های رسانه‌ای ایران و روسیه هستند، اعلام کرد: دو کشور قربانیان اصلی اخبار دروغین یا جعلی هستند که از روی کینه توزی علیه مسکو و تهران منتشر می‌شوند.

وی در ادامه سخنان خود هفت محور کلیدی که در دومین نشست کمیته همکاری های رسانه های ایران وروسیه بر روی آن توافق شد را تشریح کرد.

گفتنی است، هیاتی از مدیران رسانه‌ای ایران دیروز یکشنبه به ریاست معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شرکت در دومین نشست کمیته همکاری‌های رسانه‌ای ایران و روسیه وارد مسکو شد.

در این دور از گفت‌وگوها زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی در حوزه رسانه بین دو کشور در راستای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و پیگیری توافقات و تفاهمات اولین دور گفت‌وگوها که سال گذشته در تهران برگزار شد، توسط نمایندگان رسانه‌های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

بازدید از مراکز رسانه‌ای و آشنایی با تجربیات روسیه در این زمینه و ‌گفت‌وگو با اندیشمندان و صاحبنظران روسیه و همچنین شرکت در همایش ایران‌شناسان روس از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده هیات رسانه‌ای ایران در روسیه است ضمن اینکه هیات رسانه ای ایران ظهر امروز از تلویزیون زویزدا(ستاره سرخ) وابسته به وزارت دفاع روسیه دیدار و با مسولان آن به گفت وگو و مذاکره پرداختند.

علیرضا شیروی مدیرکل رسانه های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی شفیعی معاون خبرگزاری ایرنا و مدیرعامل موسسه مطبوعاتی ایران، پیمان جبلی معاون برون مرزی سازمان صدا وسیما، مجید قلی‌زاده مدیرمسئول خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نادعلی زاده مدیرمسئول پایگاه خبری جماران، مهران کرمی مدیرمسئول روزنامه همشهری، فرشاد مهدی پور صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامه صبح نو،  مهدی رحمانیان مدیرمسئول روزنامه‌ شرق، علیرضا بختیاری مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد و مسعود حیدری مدیرعامل خبرگزاری ایلنا در این سفر معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را همراهی می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha