۱۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۷
کد خبرنگار: 917
کد خبر: 83588630
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وزیر اقتصاد: سند راهبردی و نقشه راه اقتصاد هوشمند نهایی می‌شود

تهران-ایرنا- وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: آیین‌نامه‌ای برای تنظیم رابطه شرکت‌های دانش بنیان با دولت تهیه و هسته اندیشه‌ورزی اقتصاد هوشمند تشکیل شده است، اکنون نیز سند راهبردی و نقشه راه اقتصاد هوشمند در آستانه نهایی شدن است و جایگاه ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان قائل شده‌ایم.

فرهاد دژپسند  در ادامه بررسی دستاوردها و مشکلات شرکت های دانش بینان در جلسه علنی امروز- سه شنبه- مجلس شورای اسلامی گفت: سال گذشته در برنامه خود جهت تصدی وزارت اقتصاد، شکل‌گیری اقتصاد هوشمند را مورد توجه قرار دادم، زیرا رفع مشکلات امروز کشور از این طریق ممکن است و بعد دیگر اقتصاد هوشمند را فعالیت دانش‌بنیان می‌دانیم. یکی از لوازم اجتناب‌ناپذیر اقتصاد هوشمند شکل‌گیری جامعه و اقتصاد دانش‌بنیان است و نقش کلیدی این حوزه را شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت آپ‌ها برعهده دارند.

وی افزود: در یک سال گذشته برای رفع مشکل این حوزه جلساتی را با شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان برگزار کرده ایم، آیین‌نامه‌ای برای تنظیم رابطه آنها با دولت تهیه و هسته اندیشه ورزی اقتصاد هوشمند را تشکیل شده است و نیازمندی‌های آنها به عنوان مبنای اجرا، تدوین می‌شود. سند بانکداری دیجیتال را برای اجرا تهیه کرده ایم اکنون نیز سند راهبردی و نقشه راه اقتصاد هوشمند در آستانه نهایی شدن است و جایگاه ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان قائل شده‌ایم.

دژپسند ادامه داد: مشکلاتی در حوزه مالیاتی شرکت های دانش بنیان وجود دارد، از نظر قوانین و مقررات مشکلی وجود ندارد اما در حوزه اجرا هنگام مواجهه شرکت‌های دانش‌بنیان با سازمان امور مالیاتی و گمرک مشکلات ایجاد می‌شود. جلسات مستقیمی بین شرکت‌های دانش‌بنیان، وزارت کشور، سازمان امور مالیاتی و گمرک انجام شده است و همه موارد مابین این بخش‌ها را بررسی کرده‌ایم و کمیته‌های فرعی نیز تشکیل شده تا مشکلات موجود رفع شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مشکلات میان شرکت‌های دانش‌بنیان با سازمان امور مالیاتی و گمرک را در قالب بخشنامه رفع کرده‌ایم، گفت: برخی مشکلات باقی‌مانده دیگر نیاز به مقررات زدایی دارد که آنها نیز در حال پیگیری است، در شورای بازنگری قانون مالیات مستقیم ۳ نماینده مجلس نیز حضور دارند که می‌توانند مواردلازم را یادآوری کنند. برخی مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مالیات نیازمند اصلاح قانون مالیات مستقیم است که وزارت اقتصاد این قانون را مورد بررسی قرار داده و تامین نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان، نوپا و نوآور مورد توجه قرار گرفته است تا با سرعت بیشتر و بدون مشکل به مسیرشان ادامه دهند

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha