در این بخش فیلمهای مستندی با موضوع کارآفرینی، کسبوکارهای بدیع، خرید و فروش اینترنتی، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد ملی و... انتخاب و به نمایش گذاشته میشوند. این بخش با مشارکت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برگزار میشود.
اسامی فیلمهای بخش کارآفرینی جشنواره که مورد قضاوت آقایان شهابالدین عادل، مهدی باقری و بهراد مهرجو قرار میگیرد، به این شرح است:
آرزوهایت را زندگی کن (حمید کوهپایی)
بافندگان خیال (محمدصادق جعفری)
پریدن از روی دیوار آتش (محمد صنگوری)
خانه روشنان (زهرا نیازی)
خودکار (محمد ثقفی)
در کنار هم (سیدمجتبی خیام)
راویج (صادق داوریفر)
رویای آب (محمد واعظی)
فرش چین (امیر منیری)
قصه یک مرد (سیاوش جمالی، عطا مهراد)
ماک در ایران (امین آزاد)
من میخوام شاه بشم (مهدی گنجی)
مهمانی خداحافظی (لقمان خالدی)
ناجی کرونر (مسعود کارگر)
جوایز برگزیدگان این بخش، تندیس، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰، ۱۲۰ و ۱۰۰ میلیون ریال برای کارگردانان سه فیلم اول، دوم و سوم منتخب هیات داوران است.
سیزدهمین جشنواره بینالمللی سینماحقیقت از ۱۸ تا ۲۵ آبان در پردیس سینمایی چارسو به دبیری محمد حمیدیمقدم برپاست. این جشنواره در بخش مسابقه ملی شامل ۶۲ فیلم است. از این تعداد ۲۷ فیلم به گونه مستند کوتاه، ۱۵ فیلم به گونه مستند نیمهبلند و ۲۰ فیلم به گونه مستند بلند اختصاص دارند که کامران شیردل، یونس شکرخواه، سیفالله صمدیان، پیروز کلانتری، حبیب احمدزاده، محمدحسین مهدویان و مونا زندی داوری برای انتخاب برترین مستندها را در این بخش به عهده دارند.
همچنین در بخش مسابقه بینالملل امسال که حدود شش هزار فیلم از بیش از ۱۰۰ کشور جهان متقاضی شرکت در آن بوده اند، ۵۴ فیلم در ۷ بخش مسابقه و غیررقابتی پذیرفته شدهاند. در بخش مسابقه بینالملل به تفکیک ۸ مستند کوتاه، ۸ مستند نیمهبلند و ۸ مستند بلند نمایش با یکدیگر رقابت میکنند. همچنین نمایشهای ویژه شامل ۸ فیلم و پرتره شامل ۸ فیلم است.
جایزه شهید آوینی ویژه نمایش و تقدیر از فیلمهای مستند منتخب حوزه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت در منطقه نیز برای ششمین سال متوالی، به عنوان بخش ویژه جشنواره بینالمللی سینماحقیقت برگزار میشود و امسال ۲۹ فیلم در آن شرکت دارند و داوری این بخش به عهده محمدمهدی طباطبایی نژاد، مسعود فراستی و مهدی قربانپور است.
نظر شما