علی حقیقی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آیین نامه درخصوص فرصت مطالعه اعضای هیات علمی در صنعت ابلاغ شده به دانشگاههای کشورابلاغ شده است.
وی افزود: در این برنامه افراد متخصص و آکادمیک به منظور حل مشکلات وارد صنعت میشوند که با تمام دستگاههای اجرایی و خصوصی ارتباط برقرار و اعلام آمادگی شده است.
حقیقی ادامه داد: برخی صنایع مانند نفت، نیرو و شرکتهای خصوصی استقبال کردند که از اوایل بهمن ماه پنج نفراز نیروها وارد فرصت مطالعاتی میشوند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز با تاکید بر اینکه تقویت فعالیتهای ارتباط صنعت با دانشگاه در سال آینده اولویت است بیان کرد: در حال حاضر۱۶ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه وجود دارد که فعالیتهای این مراکز در راستای ارتباط با صنعت تقویت میشود و بیشترین قراراد مراکز در حوزه نفت و گاز منعقد شده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه مدلهای جدیدی برای ارتباط با صنعت و جامعه تهیه کرده که درهفته پژوهش اعلام میشود.
حقیقی اظهار داشت: از آنجایی که صنایع بزرگ و دانشگاهها دولتی هستند و بودجه دریافت میکنند الزامی برای کارکردن با هم وجود ندارد و در تلاش هستیم صنایع الزام پیدا کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بر اساس رتبه بندی تایمز دانشگاه شهید چمران اهواز رتبه ۶ کشور را از نظر ارتباط با صنعت در سال ۲۰۱۹ در بین تمام دانشگاههای کشورکسب کرد که بر اساس حجم و تعداد قراردها است.
سیستم رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسههای آموزش عالی تایمز، یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی است.
وی در خصوص ماموریت های هفت گانه دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه پژوهش و فناوری گفت: این ماموریتها شامل مدیریت و مهار ریزگردها و حفاظت از محیط زیست، توسعه و مدیریت جامع منابع آب و انرژی، توسعه پایدار درصنایع نفت، گاز و پتروشیمی، تعلیم و تربیت آموزش عالی و سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی خوزستان، توسعه فناوریهای متناسب کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان، تحقق شعار دام سالم، غذای سالم و انسان سالم و ظرفیتسازی در زبان و فرهنگ در بستر تنوع اقوام است.
دانشگاه شهید چمران اهواز بیش از ۱۵ هزار و ۸۶۰ دانشجو و ۵۸۳ عضو هیات علمی دارد.
نظر شما