«سید احمد معتمدی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: بودجهای برای سال آینده هنوز تصویب نشده و این بودجه از طرف دولت و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد شده است. اما از آنجا که دانشگاه امیرکبیر طرحها و برنامههای زیادی دارد و یکی از اهداف نیز رسیدن به دانشگاه نسل سوم و قرار گرفتن در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا در سال ۱۴۰۴ است، بودجه در نظر گرفته شده برای اجرای برنامهها کافی نخواهد بود.
وی افزود: دانشگاه امیرکبیر از جمله دانشگاههای نسل اول بوده که نیاز است به دانشگاههای نسل سوم برسد تا در چرخه اقتصادی کشور اثر گذار شود. بر همین اساس هدف دوم دانشگاه، ارتقا علمی در رتبهبندیها است که اکنون جایگاه ۳۰۰تا ۴۰۰ را بین دانشگاههای جهان دارد.
این مقام مسوول درباره اینکه آیا تحریمها برای رسیدن دانشگاه امیرکبیر به سطح دانشگاههای نسل سوم تاثیر می گذارد یا خیر؟ اظهار داشت: تحریمها تاثیرگذار است و امیدواریم به زودی این تحریمهای ظالمانه برداشته شود. البته دانشگاه نیز تسلیم تحریمها نخواهد شد و با تکیه به توانایی اساتید و دانشجویان خود، راه پیشرفت و موفقیت را ادامه میدهد.
معتمدی با تاکید بر اینکه مهارت افزایی، کارآفرینی و افزایش قراردادهای صنعتی از دیگر برنامههای دانشگاه امیرکبیر است، افزود: هرچند که افراد با سوادی تربیت میکنیم ولی این افراد بر خلاف متخصصان جهانی، جنبه تئوری دارند. در حالی که در مقایس جهانی افراد متخصص خیلی زود وارد بازار کار می شوند.
وی با اشاره به پیشرفتی که دانشگاه امیرکبیر در کارآفرینی داشته است، گفت: در پنج سال گذشته دانشگاه از ۱۵ مرکز رشد به ۲۰۰ مرکز کارآفرین رسیده که البته هدف ما رسیدن به مرز ۳۰۰ مرکز کارآفرین و رشد است. اکنون نیز پنج دانشکده دارای مرکز نوآوری هستند تا دانشجویان آمادگی بیشتری را برای جذب در بازار کار کسب کنند.
رییس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: دانشجویانی که در این مسیر حرکت میکنند بعد از فارغ التحصیلی به دنبال استخدام دولتی نیستند و خود آنها میتوانند کارآفرین بوده و اشتغال زایی کنند. البته ارتباط خوبی را نیز با دانشگاههای خارج از کشور برقرار کردیم تا سایر برنامههای درنظر گرفته شده نیز برای رسیدن به اهداف تعیین شده کمک کنند.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه ۱۴هزار دانشجو در دانشگاه امیرکبیر تحصیل میکنند، افزود: ۵۰ درصد این دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند و در ۱۸ دانشکده و ۴ پردیس فعالیتهای دانشگاهی ادامه دارد تا تنوع رشتهها نسبت به سایر دانشگاههای صنعتی بیشتر شود.
معتمدی با تاکید به ساماندهی ۱۳ پژوهشکده و اصلاحات ساختاری در دانشگاه امیرکبیر، افزود: اعتقاد داریم نزدیک شدن دانشکدههایی که در یک حوزه فعالیت میکنند، سبب هم افزایی و بهروری بیشتر میشود.
نظر شما