به گزارش چهارشنبهشب روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در جریان سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به قم در نشستی با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی قم، با اشاره به ظرفیتها و نیاز استان در تامین واحدهای درمانی افزود: بخشهای بهداشت و درمان موجود تمام توان خود را برای رفع نیاز مردم بکار میبرند، اما لازم است تا نسبت به تخصیص سرانه بهداشت و درمان در استان اصلاحات لازم صورت گیرد.
وی به طرحهای نیمهکاره استان در بخش درمان اشاره و اضافه کرد: بیمارستان تخصصی قلب و بیمارستان یک هزار تختخوابی که با سرمایهگذاری بخش خصوصی و حمایت مدیران استان در حال اجراست با بهرهبرداری از آنها شاهد ارائه مطلوبتر خدمات بهداشت و درمان تخصصی خواهیم بود.
بیمارستان قلب با زیربنای ۴۷ هزار مترمربع در ۱۱ طبقه تحت اشراف دفتر آیتالله سید علی سیستانی از مراجع تقلید شیعیان در عراق، در حال ساخت است و بر اساس طرح اولیه قرار است در سه سال تکمیل شود.
وی جایگاه مهم استان قم در سطح کشور و جهان اسلام را موردتوجه قرارداد و گفت: مدیریت استان پیگیر بهرهمندی از ظرفیتهای ملی جهت افزایش اعتبارات ملی در راستای افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی به مجاوران و زائران است.
سرمست با تأکید بر اهمیت آموزش برای کارکنان و کادر درمانی واحدهای بهداشت و درمان استان، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قم برنامهریزی لازم را برای ارتقای کیفیت آموزش کارکنان خود صورت دهد.
در نشست وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار قم با هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی قم تفاهمنامه احداث نخستین دانشگاه بینالمللی طب سنتی کشور در استان قم منعقد شد.
سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در سفر به شهر قم، ضمن افتتاح فاز نخست کلینیک ویژه و تخصصی مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی شهید آیتالله بهشتی قم و بازدید از بخشهای مختلف آن، از طرح بیمارستان خیریه و تخصصی ۲۲۰ تختخوابی امیرالمؤمنین (ع) که در جنب بیمارستان شهید بهشتی قم در حال احداث است، نیز بازدید کرد.
فاز نخست کلینیک ویژه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی(ره) در چهار طبقه به متراژ پنج هزار و ۲۶۰ مترمربع بااعتباری بالغبر ۱۰۰میلیارد ریال احداثشده است.
نظر شما