حجت الاسلام علی ثقفی روز پنجشنبه در همایش تبیین معارف انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات مصلای امام خمینی(ره) تبریز، با بیان اینکه هدف اصلی و محوری بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی پاسخ به چنین شبهانی است، افزود: در مجموعه ۱۰ جلدی مکتب انقلاب اسلامی به تمامی این شهبات با استفاده از بیانات امام راحل (ره) و مقام رهبری به نحو مقتضی و بدون کم و کاست پاسخ داده شده است.
وی، به بن بست رسیدن انقلاب اسلامی، نبود تحمل نزد رهبری، کوتاهی رهبری در هدایت جامعه، بیهوده بودن رسیدن به تمدن اسلامی، غیرممکن بودن تحقق دولت اسلامی، خسته شدن مردم از انقلاب، حادثه تاریخی بودن انقلاب اسلامی و فقدان پایگاه مردمی آن، انفعال شدن انقلاب اسلامی و صدها مورد دیگر را از جمله شبهات مربوط به انقلاب اسلامی بیان کرد که بیشتر آنها از طرف خود انقلابیون مطرح و منتشر می شود.
ثقفی از تمام نخبگان، فرهیختگان، استادان و دانشگاهیان دعوت کرد که اگر به دنبال رفع مشکلات کنونی جامعه در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هستند به محتوای مجموعه ۱۰ گانه مکتب انقلاب اسلامی مراجعه کنند.
وی محور اصلی کتب یاد شده را سخنرانی بسیار مهم مقام رهبری در ۱۲ آذر ماه سال ۱۳۷۹ در جمع کارگزاران و مسئولان نظام در ماه مبارک رمضان بیان و اضافه کرد: شرایط کنونی انقلاب اسلامی که امروز با آن مواجه است لزوم توجه به این بیانات را اجتناب ناپذیر می کند.
ثقفی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هم اکنون در جنگ عقیدتی و کارزار مکتبی با نظام سلطه و زیاده خواه قرار دارد، ادامه داد: هر چند این صف بندی بین جبهه کفر و حق طلب همیشه ساری و جاری بوده است اما انقلاب اسلامی وقوع این صف بندی را شدت بخشید.
وی صف بندی بین جبهه کفر و حق را بدون مرز و جغرافیا دانست و گفت: در حال حاضر که فضای مجازی بدون حد و حصر در اختیار همگان است باید به شبهات مربوط به انقلاب اسلامی پاسخ داده شود تا دشمنان مردم را نسبت به انقلاب خود سست نکرده و در میادنی حادثه دچار غفلت نشویم.
به گزارش ایرنا، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این همایش با بیان اینکه مساله انقلاب اسلامی سوالی است که باید به آن جواب داده شود، گفت: برخی اوقات وقتی حرف از سووال میشود اذهان به سمت گرهها و مشکلات سوق داده می شود در حالی که اگر بخواهیم از منش امامین انقلاب بهره ببریم، به پیشرفت میرسیم.
حجت الاسلام حسین شعبانی با بیان اینکه در این مسیر باید ایجابی فکر کرد، اظهار داشت: باید توجه داشت که در تاریخ جهان نظیر و مانندی برای انقلاب اسلامی وجود ندارد و باید از دستاوردها و پیام های مادی و معنوی آن بهره برد.
وی از آسیبشناسی در حوزه انقلاب اسلامی انتقاد کرد و افزود: عمل ایجابی برای انقلاب اسلامی با آسیب شناسی تناقض دارد.
نظر شما