به گزارش ایرنا، پیروز حناچی روز شنبه در در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش شهری و روستایی اظهار داشت: صحبت امروز استفاده از خودروهای الکتریکی بخاطر آینده پژوهی است که در گذشته مطرح شده بود.
وی افزود: برای اینکه در آینده حرفی برای گفتن داشته باشیم باید به آینده از امروز نگاه کنیم.
شهردار تهران تاکید کرد: باید بتوانیم با کمترین هزینه بهترین بهره برداری را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه موضوع پژوهش های کاربردی و استفاده از این زمینه برای تصمیم سازی ها شهری مهم است گفت: برای مدیریت شهری و رفع مسائل شهری نیازمند امر پژوهش هستیم.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم نتایج این پژوهشها برای اداره شهرها کاربردی شود.
حناچی بر کارآفزینی تاکید کرد و گفت: امروز با دانشگاه های نسل سوم مواجهیم که کارآفرین هستند و نتیجه فعالیت هایشان بر روی کارآفرینی نتیجه مستقیم دارد.
وی افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که مراکز آموزشی و پژوهشی ما هم برای کارآفرین شدن و تأثیر آموزه های تحصیلی بر کارآفرین بودن حرکت کنیم.
شهردار تهران گفت: ما امروز رتبه هفتادم دنیا در میزان دارا بودن نیروی تحصیل کرده زیر ۳۰ سال را داریم و از سوی دیگر نیمی از جمعیت زیر ۳۰ سال کشورمان تحصیلات عالیه دارند.
شهردار تهران با تاکید براینکه شهرداری به عنوان یک شتابدهنده قوی در حوزه فعالیت استارتاپ ها است گفت: از این طریق می توان شرایطی را برای جوانان کشورمان ایجاد کنیم و بخش عمده این فضای کسب و کار را به آنها بدهیم.
حناچی تصریح کرد: همچنین به زودی لایحه حمایت از استارتاپ ها را تدوین کرده و به شورای شهر تهران ارایه خواهیم کرد.
شهردار تهران افزود: طبق آمارها حدود دو درصد از بودجه شهرداری تهران به موضوع پژوهش اختصاص یافته است و من هم به این موضوع اعتقاد دارم که باید بهره برداری بیشتری از پژوهشهای انجام شده به دست بیاوریم.
وی با اشاره به ضرورت بازنگری در مدیریت و اقدامات اشاره کرد و گفت: شیوه مدیریت ما در افتراق بین فقر و غنا تأثیر مستقیم خواهد داشت.
شهردار تهران گفت: نحوه اداره امروز شهرها در شکل گیری مناطق حاشیه ای یا کم شدن آنها تأثیر گذار خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: امروز در تهران نرخ رشد دو درصد بوده اما در حاشیه شهر تهران این عدد به ۱۷ درصد می رسد که توجه به آن از اهمیت بالایی برخوردار است.
حناچی به بررسی دو لایحه در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: با کمک این دو لایحه چرخه معیوب در شهرها و مدیریت آن بهبود بسزایی پیدا خواهد کرد ضمن اینکه طرحها کم هزینه تر و پر بازده تر اجرا می شود.
وی گفت: ما در شهر تهران طرح های داشته ایم که بیش از ۱۰ سال سالی ۲۰ درصد بودجه شهر را می بلعیده آمد در حالی که اگر امروز به آن طرحها و نتیجه آنها در کیفیت زندگی مردم بپردازیم خواهیم دید شاید اصلا اجرای این طرح ها ضروری نبوده است.
حناچی با اشاره به مسیرهای سواره گفت: امروز ایده ای داریم تحت عنوان کنترل مسیرهای سواره در شهرها که در ابتدای کار یک نظریه بود اما امروز یک رفتار است.
شهردار تهران ادامه داد: مدتهای زیادی است که دیگر در شهرها مسیر خودرویی ایجاد نمی شود بلکه با تغییر مدهای حمل و نقل تلاش میشود تا نیازهای مردم برای تردد رفع شود.
نظر شما