افزایش ۸ درصدی مسافران ناوگان عمومی با سهمیه‌بندی بنزین  

بجنورد- ایرنا- مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: بر اساس  ارزیابی‌های انجام شده، افزایش قیمت بنزین، تقاضای مردم برای سفر با ناوگان حمل و نقل عمومی را ۸ درصد ارتقا داده است.  

داریوش باقرجوان روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا در بجنورد گفت: تاثیر افزایش قیمت بنزین در حمل و نقل عمومی،  در حال بررسی است البته این سازمان تاکید دارد که هیچ افزایشی در نرخ خدمات حمل و نقل عمومی نباشد.  

 مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: همچنین سهمیه‌بندی بنزین سبب شده تا فعالیت در حمل و نقل عمومی دارای توجیه شود و زمینه برای توسعه سرمایه‌گذاری در این بخش افزایش یابد.  

وی گفت: به هر میزان که قیمت سوخت به عدد واقعی و جهانی نزدیک شود، سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل عمومی هم دارای توجیه و وجاهت بیشتری خواهد شد.

باقرجوان تصریح کرد: با توجه به افزایش ظرفیت اشغال صندلی ناوگان و افزایش رغبت مردم به حمل و نقل عمومی،  سرمایه گذاری در این بخش وجاهت می یابد و سبب می شود مردم هم با شرایط و خدمات متمایز سفر کنند.

 وی افزود: زیرساخت خوب و مناسب برای خدمات رسانی به مسافران ایجاد شده است و ناوگان اتوبوسی کشور با میانگین سنی ۱۰ سال در کشور، شرایط خوبی برای حمل و نقل عمومی به شمار می رود،  شرکت های حمل و نقل هم موظف هستند کیف خدمات را ارتقا دهند.

باقرجوان در بخش دیگر سخنان خود در باره سامان بخشیدن به فعالیت مسافربران شخصی گفت: بر اساس قانون،  جابه جایی مسافر با ناوگان پلاک شخصی تخلف است و باید با آن برخورد شود، اما این مشکل در جامعه وجود دارد.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: از سال های پیش، پیگیر بودیم تا این ناوگان، با رعایت شرایط و ضوابط، وارد چرخه فعالیت حمل و نقل عمومی شده و با پلاک عمومی فعالیت کنند.

وی گفت: هیچ نظارتی بر سلامت راننده و یا سلامت فنی ناوگان شخصی که اقدام به جابه جایی مسافر می کنند، وجود ندارد اما مردم به علت هایی از جمله پایین بودن نرخ کرایه، با این ناوگان سفر می کنند.

وی افزود: تاکید و پیشنهاد ما این است، آنان که شرایط لازم را دارند، برای خدمات رسانی به مسافران، نسبت به تغییر پلاک ناوگان خود از شخصی به عمومی، اقدام کنند.  

واردات ناوگان تجاری دست دوم 

باقرجوان در بخش دیگر سخنان خود در باره نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: بر اساس یک طرح، شرکت های حمل و نقل و افراد می توانند ناوگان دست دوم وارد کنند.

وی افزود: در این طرح، ناوگان تجاری سواری و باری، سه سال کارکرده، وارد کشور می شود و البته باید ناوگان فرسوده، اسقاط شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه در این طرح، برخی معافیت ها در عوارض گمرکی لحاظ شده است گفت: وسیله نقلیه با سه سال کارکرد، در بازار خارجی، با قیمت پایین تری قابل تامین است و با این اقدام، بخشی از ناوگان کشور نوسازی می شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای برای شرکت در همایش تقدیر از رانندگان برتر حمل و نقل عمومی به خراسان شمالی سفر کرده است.  
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha