اقبال عباسی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی امور مساجد این استان افزود: در ابتدا باید مناطقی که دارای جمعیت بیشتری است و احداث مسجد در این مناطق نسبت به سایر مناطق ضروریتر است، در دستورکار قرار گیرد.
وی ادامه داد: در این مناطق چنانچه زمین دولتی وجود داشته باشد از همین محل زمین مورد نیاز برای احداث مسجد تامین شود و چنانچه زمین دولتی وجود نداشت میتوان از خیران و کمکهای مردمی یاری گرفت.
عباسی تصریح کرد: پیشبینی شده بود در بحث مسکن مهر، در هر سایتی که مجموعه راه و شهرسازی تعهد دارد ساخت و ساز امور روبنایی همچون مدرسه، مسجد انجام شود اما در برخی مناطق مسکن مهر استان مسجد ایجاد نشده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش مسجد در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، اظهار داشت: مسجد از گذشته بهعنوان یکی از کانونهای مهم در فعالیتهای مردمی به شمار میرود و بخش زیادی از فعالیتهای انقلاب درون مسجد شکل گرفت.
عباسی افزود: بخشی از مسائل امروز جامعه ما به علت کمرنگ شدن نقش مسجد در حوزههای مختلف ازجمله مطالبه فرهنگی و اجتماعی است از همین رو نیازمند آسیبشناسی و ریشهیابی این موضوع هستیم.
وی همچنین به اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان در استان اشاره کرد و افزود: این طرح با وجود اینکه نیازمند بررسی و هماهنگی بیشتری است اما میتواند در خدماترسانی به مردم به ویژه در مناطق محرومتر گام موثری باشد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: تعداد مساجد نیمهتمام در استان زیاد است که با برگزاری جلسات هماندیشی مقرر شد تا تکمیل این مساجد اولویتبندی شود.
علی شهریارپور افزود: برهمین اساس مقرر شد در یک دوره ۲ ساله مساجد اولویتدار استان تکمیل شود.
وی خاطرنشان کرد: در گام نخست مقرر شده تا ۲۳ باب مسجد تکمیل شود که از این تعداد ۸ باب از سوی ادارهکل اوقاف و امور خیریه و ۱۵ باب از سوی سازمان تبلیغات اسلامی انجام میگیرد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری، میزان اعتبار لازم برای تکمیل ۲۳ باب مسجد نیمهتمام را ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این اعتبار در قالب یک تفاهمنامه سهجانبه از محل اعتبارات دولتی، خیرین و سایر ادارات خدماترسان تامین میشود.
به گزارش ایرنا، بیش از یک هزار مسجد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که از این تعداد نیمی از مساجد نیمهتمام مانده است.
نظر شما