حجتالاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی روز یکشنبه در دیدار با جمعی از دختران فرزند شهید شاغل در ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با اشاره به گستردگی و جمعیت بالای جامعه ایثارگری گفت: در ابتدای انقلاب اسلامی و زمانی که امام خمینی (ره) دستور تأسیس بنیاد را صادر کردند، جمعیت شهدا تعداد محدودی بود. با وقوع جنگ تحمیلی این تعداد افزایش بسیار زیادی یافت و امروز حدود ۲۳۰ هزار خانواده شهید زیر پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.
۵۶۲ هزار جانباز و ۴۳ هزار آزاده نیز تحت پوشش بنیاد شهید
نماینده ولی فقیه در بنیاد ادامه داد: آمار شهدای کشورمان به دلیل حوادث و اتفاقات گوناگون همچنان در حال افزایش است. همچنین ۵۶۲ هزار جانباز و ۴۳ هزار آزاده نیز تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارند.
وی با اشاره به ابتدای حضور خود در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در آن زمان جلسات متعددی را با تمام گروههای ایثارگری برگزار کردیم و پس از شنیدن نظرات آنها در موارد گوناگون مشکلات موجود شناسایی شد. بر همین اساس برنامهای ۶ ساله در قالب ۳ برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تهیه شد.
معاون رییس جمهور افزود: نخستین اولویت بنیاد در برنامه کوتاهمدت پرداخت معوقات ایثارگران بود. این معوقات با رقمی بالغ بر ۵ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان از سال ۱۳۷۶ باقی مانده بود که در مدت یک سال و نیم نخست حضور در بنیاد به خانوادههای شهدا و ایثارگران پرداخت شد. معوقات مربوط به سالهای ۱۳۹۲، ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ نیز بهتدریج پرداخته شد و معوقات سال ۱۳۹۵ نیز در ۱۶ استان پرداخته شده است.
مانده معوقات از سال ۱۳۹۵ تا امسال نیازمند هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی با بیان اینکه پرداخت معوقات ایثارگران باعث ایجاد آرامش و افزایش اعتماد شد افزود: پرداخت مبالغ باقی مانده معوقات از سال ۱۳۹۵ تا امسال نیازمند هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است و امیدواریم شرایط بهگونهای پیش برود که بتوانیم هرچه سریعتر این معوقات را نیز پرداخت کنیم.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع درمان ایثارگران را اولویت دیگر بنیاد دانست و گفت: بیمه تکمیلی درمان ایثارگران تا مقطعی بر عهده شرکت بیمه ایران بود، اما به دلیل مشکلات اعتباری و بدهیهای ایجاد شده برای این شرکت، بیمه ایران از چند سال پیش در مناقصه بیمه تکمیلی درمان ایثارگران حضور نیافت. در ۳ سال اخیر شرکت بیمه دی بهعنوان برنده مناقصه عهدهدار این بیمه است و وظایف خود را بهخوبی انجام میدهد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مسئله اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران گفت: در سال اول حضور در بنیاد با رقم ۶۸ هزار ایثارگر جویای شغل روبرو بودیم. در طی ۶ سال گذشته تلاش کردیم با روشهای مختلف از جمله استفاده از ظرفیتهای استخدامی دستگاهها، اشتغالزایی و حضور ایثارگران در سازمانهای اقتصادی وابسته به بنیاد برای ۱۰۲ هزار نفر از ایثارگران شغل ایجاد کنیم.
معاون رییس جمهور ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر دیگر از ایثارگران نیز به جمع افراد جویای شغل پیوستهاند و تلاش میکنیم برای این عزیزان نیز اقداماتی در جهت ایجاد شغل انجام شود.
تأکید بر تواناییهای خانمهای در عرصه اشتغال
حجتالاسلاموالمسلمین شهیدی در پایان با تأکید بر تواناییهای خانمهای در عرصه اشتغال گفت: همواره تلاش کردهایم از موضع برابر به خانمها و آقایان بنگریم و خوشبختانه در حال حاضر خانمها بهخصوص فرزندان شاهد خانم شاغل در بنیاد در بخشهای مهم و حساسی و ردههای مدیریتی مشغول به کار و خدمت هستند.
در این جلسه ابتدا دختران فرزند شهید شاغل در ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
نظر شما