آمار هشت ماهه مجموعه های فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، آلیاژی، گروه ملی، کاوه جنوب، خراسان، چادرملو، فولاد ارفع و بناب نشان می دهد بیشترین میزان تولید مربوط به فولاد مبارکه ( مبارکه، هرمزگان و سبا) با رقم ۶ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۵۸۸ تن بود و بالاترین رشد تولید در این مدت مربوط نیز به نام فولاد بناب با رقم ۵۹۶ درصد ثبت شد.
آبان ماه امسال مجموع تولید شمش فولادی واحد های یاد شده به رقم یک میلیون و ۷۴۵ هزار و ۲۳۵ تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش تولید ۶ درصدی را نشان می دهد.
رشد تولید ۴۳ درصدی فولاد خراسان در زمینه تولید بیلت بالاترین عملکرد در بین واحد های فولاد سازی مزبور در آبان ماه امسال است.
تولیدات فولادی با رشد ۶ درصدی
آمار عملکرد واحدهای مورد بررسی در زمینه تولیدات فولادی( میلگرد، ورق گرم، تیرآهن، لوله، ورق عریض، ورق گالوانیزه و سایر) در هشت ماهه میزان تولید ۹ میلیون و ۱۱۷ هزار و ۱۷۱ تن را نشان می دهد که در مقایسه با دوره مشابه در سال ۹۷ رشد ۶ درصدی را ثبت کرد.
واحد های فولاد مبارکه، فولاد اکسین، ذوب آهن، آذربایجان، خراسان، آلیاژی، نورد و لوله اهواز، گروه ملی صنعتی فولاد، ورق خودرو چهارمحال و بختیاری و بناب در این بخش مورد بررسی قرار گرفته است.
مجموع تولیدات مجموعه های مزبور در آبان ماه به رقم یک میلیون و ۶۳ هزار و ۸۸۶ تن رسید که در مقایسه با آبان ۹۷ کاهش چهار درصدی را نشان می دهد.
بیشترین تولیدات فولادی در آبان ماه مربوط به فولاد مبارکه با رقم ۶۴۴ هزار و ۲۵۶ تن است و بالاترین رشد تولید نیز برای گروه ملی صنعتی فولاد با رقم ۳۱۰ درصد ثبت شد.
به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی در جایگاه دهمین کشور فولاد ساز جهان قرار دارد و عملکرد پارسال گویای تولید حدود ۲۵ میلیون تن شمش فولادی است و امسال دستیابی به ۲۶ تا ۲۸ میلیون تن مورد انتظار است.
ایران براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن فولاد را برنامه ریزی کرده و انتظار می رود بالغ بر ۳۵ تا ۴۰ درصد این رقم برای صادرات اختصاص یابد.
حدود ۷۰ تا ۷۵ درصد تولیدات خام ( میانی ) و مقاطع فولادی توسط مجموعه های فولاد مبارکه، خوزستان و ذوب آهن در بازارهای داخل و خارج عرضه می شود.
نظر شما