علی رستمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۵۰ درصد از مجموع مبلغ زعفران خریداری شده در قالب مرحله نخست به کشاورزان پرداخت شده و بقیه مبالغ در حال پرداخت است.
وی اجرای طرح خرید حمایتی زعفران را در مدیریت بازار این محصول راهبردی و جلوگیری از ضرر و زیان کشاورزان در فصل برداشت بسیار موثر توصیف و بیان کرد: طی فصل جاری برداشت تاکنون دو هزار کشاورز زعفران تولیدی خود را برای فروش تحویل اداره تعاون روستایی تربتحیدریه دادهاند.
فرماندار تربتحیدریه همچنین بر لزوم بیمه محصولات کشاورزی با توجه به تغییرات آب و هوایی و حوادث پیش بینی نشده تاکید و بیان کرد: دولت بطور سالیانه میلیاردها تومان صرف جبران خسارات وارده به محصولات کشاورزی میکند لذا اقدام به بیمه کردن محصولات کشاورزی با هدف ایجاد امنیت و ثبات درآمد برای بهرهبرداران بخش کشاورزی ضروری است.
وی ادامه داد: بر این اساس ترویج بیمه بین کشاورزان و فرهنگسازی در این خصوص امری موکد است زیرا کشاورزان میتوانند با بیمه نمودن محصولات خود از مزایای آن در هنگام بروز خسارت برخوردار شوند.
رستمی گفت: البته اصلیترین عامل در توسعه فراگیر پوشش بیمه محصولات کشاورزان، شتاب دستگاههای بیمهگر در روند پرداخت غرامت به کشاورزان در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه است.
تربتحیدریه با تولید ۳۷ نوع محصول زراعی و ۳۱ نوع محصول باغی به ترتیب رتبههای پنجم و سوم خراسان رضوی را در این بخشها در اختیار دارد.
یکی از شاخص ترین محصولات این شهرستان که در ایران و جهان رتبه نخست را به خود اختصاص داده زعفران است که کشت آن در سطح بیش از ۱۰ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از ۴۰ تن است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری مشهد واقع است.
نظر شما