توسعه بازارهای روز نسخه اصلی تنظیم بازار در ارومیه است

ارومیه- ایرنا- مدیرکل اقتصادی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: توسعه «بازارهای روز» به‌ویژه در مناطق محروم، نسخه اصلی تنظیم بازار در ارومیه و شهرهای بزرگ استان است.

حسین سیوانی روز چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی افزود: بازارهای روز به‌عنوان دریچه اطمینان در بازار عمل می‌کند و می‌توان با اعطای مشوق از سوی شهرداری و کاهش هزینه‌های عرضه، اقلام مورد نیاز مردم را از طریق این بازارها با کمترین قیمت به دست مردم به ویژه در مناطق محروم رساند.

وی اضافه کرد: این بازارها در شهرهای مختلف دنیا و کشور از جمله تهران تاثیر قابل توجهی در کاهش قیمت دارد و علاوه بر سهولت خرید می‌تواند از انجام سفرهای غیرضروری جلوگیری کند.

وی بیان کرد: شهرداری ارومیه می‌تواند در راه‌اندازی این بازارهای روز به شکلی متفاوت از وضع کنونی و با اضافه کردن اقلام دیگری نظیر گوشت قرمز و مرغ به آن، در کاهش قیمت عرضه کالاها در شهر اثرگذار باشد.

مدیرکل اقتصادی استانداری آذربایجان‌غربی ادامه داد: بازارهای روز تجربه موفق در دنیاست و می‌توان از این تجربه در ارومیه و دیگر شهرهای استان نیز استفاده کرد.

«سیوانی» همچنین بر لزوم اجرای مصوبه‌های ستاد تنظیم بازار در آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: باید اجرای این مصوبه‌ها از سوی نهادهای مسوول عضو ستاد پیگیری شود.

وی یکی از تجربه‌های موفق تنظیم بازار در آذربایجان‌غربی را بهبود وضعیت بازار گوجه‌فرنگی با همراهی کارخانه‌های صنایع تبدیلی در ارومیه عنوان کرد و افزود: در اوایل پاییز امسال 12 هزار تن گوجه‌فرنگی با قیمت تضمینی در استان خریداری شد که التهاب بازار را تا حدودی شکست.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه از انجام 11 هزار و 920 مورد بازرسی از ابتدای امسال در استان خبر داد و بیان کرد: در این بازدیدها 884 پرونده تخلف به ارزش 98 میلیارد ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده‌است.

علیرضا محمودی اضافه کرد: مهمترین کالاهایی که عرضه آنها در آذربایجان‌غربی مورد بازرسی قرار گرفته شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، شکر، برنج و لاستیک خودروهای سنگین و سبک بوده‌است.

وی اظهار کرد: پس از افزایش نرخ‌ها در اوایل ماه جاری نیز 356 فقره گشت مشترک بازرسی از اصناف در آذربایجان‌غربی انجام و 172 پرونده تخلف به ارزش 808 میلیون ریال تشکیل شده‌است.

در این جلسه برنامه‌ریزی برای تنظیم بازار عید و تامین سیب و پرتقال در این بازار مورد تاکید قرار گرفت؛ جلسات ستاد تنظیم بازار در آذرماه امسال برای برنامه‌ریزی مناسب در راستای کاهش مشکلات عرضه در اقلام مختلف به صورت هفتگی برگزار می‌شود.

ستاد تنظیم بازار بالاترین مرجع بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص سیاست‌های تنظیم بازار در کشور و آذربایجان‌غربی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha