دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صاحب مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای شد

کرمانشاه- ایرنا- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح رسمی مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای این دانشگاه خبر داد و گفت: این مرکز به منظور سامان‌دهی به آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای در زمینه علوم پزشکی و همگام با سایر مراکز در سطح کشور در کرمانشاه تاسیس شده است.

دکتر حبیب الله خزایی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی متخصص از اهداف راه‌اندازی این مرکز است، افزود: مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این اجازه را به ما می‌دهد تا تربیت نیروی انسانی کارآمد براساس برنامه‌ریزی و خط مشی‌های کلان فعالیت‌های مربوط به تربیت نیروی انسانی را شاهد باشیم.

وی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی متخصص برای تأمین نیاز حوزه سلامت، گفت: اگر ارایه سیاست‌ها، تعیین خط‌ مشی‌ها و برنامه‌ریزی به ویژه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌ منظور ارایه خدمات و پاسخگویی به نیازهای جامعه بدون سامان بخشی آموزش مهارتی و حرفه‌ای در حوزه سلامت باشد، به طور قطع در این زمینه با مشکلاتی رو به رو می‌شویم، اما تربیت نیروی انسانی در سایه راه‌اندازی چنین مراکزی می‌تواند ما را در پیش بردن اهداف پیش رو یاری کند.

وی با بیان اینکه این مرکز به‌منظور بهره‌وری حداکثری از ظرفیت‌های موجود استان برای پیشبرد نظام آموزش مهارتی و حرفه‌ای در حوزه سلامت است، افزود: راه اندازی آن مورد موافقت وزارت‌خانه قرار گرفته و پروانه تأسیس آن پس از بازبینی بازرسان و ارسال مدارک مستند، صادر شده است. 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تلاش می‌کند تا با سامان‌دهی آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای نظام سلامت بتواند نقشه راه مشخصی را برای استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و حتی منطقه ارایه کند.

اولین دوره آموزشی و مهارتی دانشگاه با عنوان «دوره آموزش مقدماتی درمان غیردارویی اختلال مصرف مواد» ویژه روانشناسان در دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هفت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۲۰ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.