به گزارش دانشگاه علم و صنعت، نشست معرفی الگوی مترقی و منحصر به فرد «تضمین متقابل» با حضور نوراله کثیری (مدیر دفتر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه) عباس طائب (رییس هیات مدیره صندوق سرمایه گذاری پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت) و یحیی پالیزدار(مدیرعامل شرکت سرمایه گذار هیرمند) برگزار شد.
هدف این نشست ارائه الگوی توسعه تجاری سازی و عرضه محصولات حاصل از دستاوردهای فناورانه دانشگاه در راستای نیاز مشتریان و مبتنی بر تضمین خرید آنها عنوان شد.
دانشگاه علم و صنعت ایران درباره چگونگی انجام این تضمین متقابل اعلام کرد: در این مدل کارفرما دیگر هزینه تحقیق را پرداخت نکرده و تنها مشخصات و استانداردهای مورد نظر محصول یا فناوری مورد نظر را تعیین میکند.
همچنین بعد از آن شرکتهای سرمایه گذار وابسته به دانشگاه پس از دریافت تضامین مورد نظر با بهره گیری از ظرفیتهای دانشگاهی برای توسعه دانش فنی مورد نیاز و رسیدن به مرحله تولید نمونه درخواست شده اقدام میکنند. اما پس از رسیدن به این مرحله و گرفتن تاییدیه مورد نیاز از سازمان متقاضی، تفاهمنامه تولید مورد نیاز توسط شرکتهای سرمایه گذار وابسته به دانشگاه و شبکه تولیدی آن کلید می خورد.
دانشگاه علم و صنعت ایران در ادامه این مطلب تصریح کرد: از زمان ارائه این الگو توسط دانشگاه علم و صنعت ایران، موارد متعددی قرارداد تضمین خرید محصول و فناوری منعقد شده است.
نظر شما