«سعید فرخی» روز دوشنبه در نشست گروه کاری اشتغال استان مرکزی افزود: ۵۱۰ میلیارد ریال در تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایر استان فاصله تخصیصی با میزان پرداختی وجود دارد که ۴۰۰ میلیارد ریال آن در بخش کمیته امداد امام (ره)است.
وی اظهار داشت: هدف از پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی استفاده از امکانات و تغییر الگوی اشتغال در روستاها بوده است اما در این مهم، موفقیت زیادی حاصل نشده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: بانکهای صادرات، ملت و سامان استان در پرداخت تسهیلات قرضالحسنه بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه عملکرد مطلوبی نداشتهاند.
فرخی افزود: تا هفته آینده اگر مبالغ تخصیصی بانکهای ذکر شده تامین نشود مراتب تخلف به بانک مرکزی و دیوان محاسبات اعلام میشود تا در مراجع قضایی پاسخگو باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم گفت:۳۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایر به استان ابلاغ شده که ۲۸۹ میلیارد و ۵۰۰ ریال تخصیص و تاکنون ۲۶۷ طرح به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
«محمدتقی آبایی هزواه» افزود: تاکنون یک هزار و ۸۰۸ طرح اشتغال با ۲ هزار و۵۰۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال معادل ۸۶ درصد تخصیص یافته است.
وی اظهار داشت: پیشبینی میشود با این میزان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری سه هزار و ۸۸۰ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه برای کمیته امداد استان ۷۹۲ میلیارد ریال ابلاغ داشته که از این میزان ۶۴۹ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
آبایی افزود: تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه برای بهزیستی استان نیز ۳۳۷ میلیارد ریال ابلاغی داشته است.
وی اظهار داشت: ۴۶ میلیارد ریال برای پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی در بانکهای توسعه تعاون و کشاورزی استان تخصیص داده شده که ۴۰ میلیارد ریال برای ۳۴۷ طرح به بانکهای عامل معرفی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: ۱۵ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۳۷ طرح مشاغل خانگی پرداخت شده است.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما