حسن مصفا روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح از اوایل دی آغاز شده و تا ۲۵ اسفند ادامه دارد، اظهار داشت: در این طرح ۱۴ دستگاه خودرو امداد و نجات و ۲۶آمبولانس در پایگاههای هلال احمر سیستان و بلوچستان مستقر هستند.
وی ادامه داد: برای اجرای طرح ملی «زمستانه» پیشبینیهای لازم به منظور فراهم کردن تجهیزات راهسازی، اسکان اضطراری در سطح راههای ارتباطی و استفاده از تیمهای واکنش سریع انجام شده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: کاهش زمان حضور در صحنه حوادث، افزایش سرعت امدادرسانی در سوانح مختلف ترافیکی و غیرترافیکی، کاهش آسیبهای جانی ناشی از حوادث رانندگی در مسیرهای برون شهری از جمله اهداف برگزاری این طرح است.
وی بیان کرد: ۲۶ محل نیز برای اسکان اضطراری مسافران در راه مانده سیستان و بلوچستان توسط جمعیت هلال احمر استان پیشبینی شده است.
مصفا خاطر نشان کرد: همچنین به منظور ارائه خدمات در مواقع اضطرار و نیاز علاوه بر پایگاههای امداد جادهای، پایگاههای امداد هوایی، کوهستان، ساحلی و امداد دریایی در سیستان و بلوچستان فعال هستند.
به گزارش ایرنا جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان پیشرو و پاسخگو در ارائه خدمات اولیه امداد و نجات درحوادث و سوانح تداعی گر زیباترین نوع خدمات عام المنفعه و بشردوستانه است.
سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزههای بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.
نظر شما