جبارعلی ذاکری روز سه شنبه در نهمین کنفرانس بینالمللی آکوستیک و ارتعاشات در دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: ورود به پژوهشهای کاربردی و حل مسئله در برنامه این دانشگاه دیده شده و امیدواریم دانشکده های مختلف به این مباحث کاربردی ورود کنند و در این زمینه فعال باشند.
وی ادامه داد: رشتههای عمران، راه آهن و خودرو در حوزه تحقیقاتی آکوستیک و ارتعاشات فعال هستند. در سالهای جاری موضوع ورود دانشگاه به نسل سوم و چهارم که به سمت فناوری و تجاری سازی حرکت میکند مطرح شده است و رویدادهای دو سال اخیر نشان از آن دارد که دانشگاه در حال تکمیل اکوسیستم جدید است.
رییس دانشگاه علم و صنعت عنوان کرد: برای حمایت از ایدههایی که در مرکز شتابدهی شرکت میکنند، صندوق خطر پذیر تشکیل شده که در دانشگاه شکل گرفته و جهت خوبی برای ارتقاء کیفی ایده ها است.
ذاکری عنوان کرد: رویکرد ما استفاده از پژوهش های کاربردی و تقاضا محور است، همچنین فناوری های نوظهور کم نیستند و دانشجویان میتوانند ایده های خود را ارائه کنند.
اولین مرکز نوآوری دانشکده مکانیک امسال افتتاح میشود
همچنین در ادامه بیژن محمدی رییس دانشکده مکانیک اظهار داشت: رتبه این دانشکده در NTU، ۴۴ در رتبه بندی شانگهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ و در رتبه بندی تایم ۴۰۰ تا ۵۰۰ است که نشان از فعالیتهای موثر ما دارد.
وی ادامه داد: همچنین این دانشکده هزار و ۲۰۰ دانشجو دارد که نسبت آن ۴۵۰ در دوره کارشناسی و ۷۵۰ نفر در ارشد و دکتری حضور دارند ودر دو حوزه تبدیل انرژی و مهندسی هوافضا مشغول تربیت نیروی انسانی هستیم.
محمدی عنوان کرد: دو پژوهشکده توربین گاز و انستیتو کامپوزیت درون دانشکده فعالیت میکنند و برنامه داریم تا به سمت کاربردی شدن پیش برویم.
رییس دانشکده مکانیک اظهار داشت: اولین دانشکده مرکز نوآوری تا اخر امسال افتتاح میشود که در آن در موضوع انرژی و حمل و نقل توسعه پیدا میکند که در حوزه تخصصی اکوستیک و ارتعاشات نقش بزرگی داشته است.
نظر شما