دادستان کل دادگاه لاهه روز جمعه گذشته از تصمیم این دادگاه برای شروع تحقیقات در مورد جنایت های جنگی اسرائیل در کرانه باختری، غزه و قدس شرقی خبر داد.
تصمیم فاتو بنسودا دادستان کل دیوان کیفری بین المللی خشم صهیونیست ها را در پی داشت و حتی گزارش هایی در مورد نگرانی آنها نسبت به پیگیرد بین المللی مقامات ارشد اسرائیل منتشر شد.
صهیونیست ها در طول ۷۰ سال گذشته و از زمان اشغال فلسطین در سایه حمایت های برخی کشورهای غربی مانند امریکا و انگلیس همواره جنایت های زیادی را علیه مردم این سرزمین انجام داده اند و یکی از لقب های این رژیم در رسانه ها رژیم کودک کش اسراییل است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات بنسودا این اقدام را روز سیاه برای عدالت و واقعیت توصیف کرد.
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و حامی همیشگی رژیم صهیونیستی نیز با این تصمیم مخالفت کرده و آن را غیرعادلانه خوانده است.
به گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، نخست وزیر، وزرای جنگ، روسای ستاد مشترک ارتش و روسای سرویس امنیت داخلی (شین بت) در ۵ سال گذشته به خاطر جنایات جنگی علیه مردم فلسطین می توانند با خطر پیگرد قانونی مواجه شوند.
این یعنی شخص بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خطر پیگرد بین المللی قرار می گیرد و اویگدور لیبرمن وزیر جنگ سابق او، بنی گانتس رقیب فعلی نتانیاهو برای کسب عنوان نخست وزیری و رئیس سابق ستاد مشترک ارتش نیز مشمول این شرایط هستند.
اوج ترس و نگرانی سران صهیونیستی را از آنجا می توان دریافت که در پی تصمیم دادگاه لاهه روزنامه یدیعوت آحرونوت از عقب نشینی نتانیاهو برای الحاق دره رود اردن به سرزمین های اشغالی خبر داد.
این روزنامه صهیونیستی به نقل از منابع آگاه نوشت: نتانیاهو جلسه با وزیران خود را جهت گفت وگو برای الحاق دره رود اردن به علت ترس از برانگیختن دادگاه لاهه لغو کرد.
پیشتر وی از این نقشه خود برای انتخابات پارلمانی بهره برداری می کرد.
قرار است انتخابات سوم پارلمانی این رژیم به دنبال شکست در ایجاد ائتلاف برای تشکیل دولت در آینده نزدیک برگزار شود.
صهیونیست ها از ترس محاکمه و پیگرد بین المللی مقامات ارشد، راه هایی را برای سنگ اندازی و ایجاد مانع در این مسیر انتخاب کرده اند که یکی از آنها جلوگیری از ورود بازرسان دیوان کیفری بین المللی به سرزمین های اشغالی است.
به گزارش روزنامه اسرائیل هیوم، یک مسوول سیاسی درباره اعلام موضع دادگاه لاهه گفته است که ابزارها و لوازم زیادی برای برخورد با این تصمیم دیوان وجود دارد چرا که این تحقیقات برای سال ها ادامه خواهد یافت.
باید در نظر داشت که این پایان ماجرا برای رژیم اسرائیل و مقام های عالی رتبه آن نیست.
درست چند روز پس از اظهارات بنسودا، سازمان ملل متحد نیز تصمیمی را در مورد سیاست های آپارتاید رژیم صهیونیستی گرفت.
این سازمان در نظر دارد تا یک کمیته را برای تحقیق در مورد تبعیض نژاد در سرزمین های اشغالی در نظر گرفته و شکایت فلسطینی ها را در این مورد پیگیری کند.
علاوه بر جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین بیش از ۶ هزار فلسطینی از جمله صدها زن به همراه نوزادان خود در زندانی های این رژیم هستند.
قدری ابوبکر ریی ستاد رسیدگی به امور اسرا و آزادگان فلسطینی در این ارتباط پیشتر اعلام کرد : ۳۵۰ کودک و نوجوان فلسطینی زیر ۱۸ سال در زندان های اسرائیل اسیر هستند.
نظر شما