فریدون فعالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین از ابتدای امسال ۲ هزار و ۶۰۰ گردشگر خارجی در اقامتگاه های بومگردی شهداد اقامت کرده اند و این منطقه با داشتن ۳۷ اقامتگاه بومگردی نقش موثری در میزبانی گردشگران داشته است.
وی تصریح کرد: بیابان لوت دارای جاذبه های منحصر بفرد طبیعی و تاریخی فراوانی است که در سال های اخیر با ثبت این منطقه در فهرست آثار یونسکو ورود گردشگران با رشد خوبی مواجه بوده، بطوری که ۱۵۰ هزار گردشگر داخلی و خارجی از ابتدای سال ۹۸ تاکنون از جاذبه های کویر لوت بازدید کرده اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: در حال حاضر سه هتل سنتی در منطقه شهداد توسط بخش خصوصی در حال ساخت است و در چند سال اخیر فعالیت های خوبی در حوزه زیرساخت های گردشگری به ویژه اقامتگاه های سنتی منطقه شهداد صورت گرفته که می توانند در هر شبانه روز تعداد زیادی از گردشگران را میزبانی کنند.
وی با اشاره به تشکیل دریاچه طبیعی بیابان لوت در محل کلوت های شهداد اظهار داشت: بر اثر بارندگی های فصل بهار و سیلاب هایی که از سمت خراسان جنوبی جاری شد، دریاچه ای طبیعی در محل کلوت ها بوجودآمد که به یک جاذبه جدید برای گردشگران تبدیل شده و روزانه تعداد زیادی از گردشگران ایرانی و خارجی برای دیدن این دریاچه وارد شهداد می شوند.
فعالی تاکید کرد: تصریح کرد: با افزایش آمار گردشگران این منطقه از تمام بازدیدکنندگان درخواست می شود از انداختن زباله و روشن کردن آتش در اماکن گردشگری خودداری کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان با اشاره به افزایش تردد تورهای غیرمجاز در منطقه شهداد افزود: برای حفاظت از حریم و عرصه بیابان لوت به صورت جدی با تورهای غیر مجاز برخورد می شود و در این رابطه پرونده های متعددی در محاکم قضایی تشکیل شده است.
بخشی از بیابان لوت در سال ۹۵ به عنوان نخستین جاذبه طبیعی ایران به ثبت جهانی رسیده که قسمت عمده آن در استان کرمان قرار دارد و بخش شهداد یکی از دروازه های ورود به آن بشمار می رود.
بخش شهداد در ۱۰۰ کیلومتری شرق کرمان قرار دارد.
نظر شما