۷ دی ۱۳۹۸، ۱۰:۴۱
کد خبرنگار: 1361
کد خبر: 83610129
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 میز نساجی رافع مشکلات این صنعت خواهد بود

اصفهان- ایرنا- دبیر انجمن صنعت نساجی اصفهان گفت: خدمتگذاری به صنعت نساجی تحت عنوان میز نساجی به این استان محول شد که قرار است مشکلات اقتصادی و بازرگانی این صنعت در آن برطرف شود. 

مظفر چلمقانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که اصفهان بزرگترین قطب نساجی کشور با 2 هزار و ۳۰۰ واحد نساجی است، خاطرنشان کرد: یکی از محاسن صنعت نساجی این بوده که از حلقه اول پالایشگاه، پتروشیمی، پلی اکریل، کارخانه‌های الیاف، نخ و چاپ در اصفهان تولید می‌شود.

وی بیان کرد: در کشور حدود هشت هزار واحد نساجی علاوه بر ۶ هزار کارگاه دیگر وجود دارد که دست‌کم ۱۳۰ هزار نفر در این صنعت اشتغال دارند.

وی ادامه داد: به همین دلیل خدمتگذاری به صنعت نساجی تحت عنوان میز نساجی به اصفهان محول شده و قرار است در این میز مشکلات اقتصادی و بازرگانی این صنعت برطرف شود. 

چلمقانی تصریح کرد: از سال ۹۶ تاکنون حدود ۱۷ جلسه و چهار گروه تخصصی در راستای میز توسعه صنعت نساجی تشکیل شده است.

وی گفت: بعد از برگزاری نمایشگاه با هماهنگی دبیر انجمن صنایع نساجی کشور جلسه بعدی در تهران انجام خواهد شد تا مصوبات برای کشور اجرا شود.

دبیر انجمن صنعت نساجی اصفهان اظهارداشت: خوشبختانه حضور متخصصان صنعت نساجی در نمایشگاه امسال پررنگ بود و از استان‌های تهران، اصفهان، آذربایجان غربی، یزد و مرکزی در این نمایشگاه حضور یافتند.

نساجی به عنوان یک کهن هنر در اصفهان، از روزگاران دور بستری برای ارایه هنرهای بومی این خطه به دنبال آن تحرک اقتصادی بوده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد صنایع نساجی ایران قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد.

سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نساجی از سوم تا ششم دی ماه در محل برگزاری نمایشگاه‌های استان اصفهان برگزار شد.

گردش مالی صنعت پوشاک در ایران سالیانه ١٤ میلیارد دلار برآورد و نیاز سالیانه پوشاک کشور ۵۲۰ هزار تن تخمین زده می‌شود.

این صنعت با اشتغال زایی بالا، سرمایه بری کم و ارزش افزوده مناسب می‌تواند در شرایط تحریم، نقش مؤثری در تولید و اشتغال داشته باشد.

در کنار ظرفیت تولید شغل، میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی این صنعت سبت به سایر مشاغل کم است. در صنایع مادر مثل نفت و گاز و پتروشیمی، گاهی برای ایجاد هر شغل باید یک میلیون دلار سرمایه‌گذاری انجام شود اما در صنعت نساجی برای ایجاد یک شغل طبق آخرین آمار تنها نیاز به ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری است.

به گفته کارشناسان، نساجی با نزدیک به یک قرن سابقه در کشورمان، پنج درصد سرمایه گذاری‌های بخش صنعت را در اختیار دارد و ۱۳ درصد اشتغال واحدهای صنعتی نیز مربوط به این بخش است.

بر اساس آمار موجود، متوسط هزینه مورد نیاز به منظور ایجاد اشتغال برای یک نفر در صنعت نساجی نزدیک به ۲۵ درصد از متوسط هزینه ایجاد اشتغال یک نفر در کل صنعت کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha