مرحوم «حاجعلی» از سال ۱۳۴۷ در آژانس پارس که پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به ایرنا تغییر نام داد، فعالیت خبری خود را آغاز کرد اما ریاست وی در ایرنای مرکز آذربایجانغربی تا سال ۱۳۸۱ ادامه داشت؛ وی که متولد سال ۱۳۲۲ شمسی در روستای «خالدآباد» ارومیه بود، در دوران جنگ تحمیلی به صورت شبانهروزی و با امکانات محدود، اخبار مربوط به مناطق جنگی استان را به نحو احسن پوشش داد.
«حاجعلی» در سال ۱۳۵۵ شمسی به عنوان کارمند نمونه کشوری معرفی شد و بنیانگذار روزنامه ایران در این استان بود؛ کسب سه رتبه برتر کشوری برای خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجانغربی تنها بخشی از موفقیتهای این خبرنگار پیشکسوت استان بودهاست.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجانغربی که از کارکنان سابق ایرنا بوده و بیش از یک دهه در کنار مرحوم حسینزاده کار کردهاست، پس از شنیدن خبر درگذشت ایشان، گفت: برخی افراد و نامها به دلیل تاثیری که در زندگیشان بر جای گذاشتهاند و میگذارند، همواره در یادها میمانند و مرحوم «حاجعلی» از جمله آنهاست و نامش در عرصه خبر و گزارشنویسی آذربایجانغربی فراموشنشدنی است.
جواد زاهدی افزود: اولین استادم در عرصه خبر بعد از آموزشهایی که در سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی دیدم، آن مرحوم بود؛ از سال ۱۳۷۰ تا سال ۱۳۸۱ شمسی که ایشان بازنشست شدند، افتخار شاگردیشان را داشتم و همواره از آن مرحوم آموختم.
ایشان را به عنوان اولین رییس خبرگزاری ایرنای آذربایجانغربی باید از پیشتازان وادی خبر استان خواند؛ صمیمت در رفتار، فعال بودن در حوزه وقایع، هوشمندی و دقیق بودن در اطلاعرسانی از ویژگیهای آن مرحوم بود.
رییس خانه مطبوعات آذربایجانغربی نیز در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: زنده یاد «حاجعلی» از پیشگامان و پیشکسوتان عرصه خبر و اطلاعرسانی استان بود و در دوران دفاع مقدس و در سنگر ایرنا سختیهای بسیاری را برای رساندن پیام رزمندگان و حماسههای آنان تحمل کرد.
یوسف پیربوداقی ضمن عرض تسلیت به بازماندگان آن مرحوم و اصحاب رسانه استان، افزود: بدونشک یاد و خاطره آن مرحوم در عرصه رسانه استان جاودان و جدیت و تلاشش، الگویی برای روزنامهنگاران منطقه خواهد بود.
محمد رستگار از پیشکسوتان ایرنا که نزدیک به ۱۰ سال در کنار آن مرحوم فعالیت داشت نیز گفت: خبر و اطلاعرسانی بیش از همهچیز در زندگی او اهمیت داشت و صادقانه در خبرگزاری جمهوری اسلامی کار کرد؛ تا حدی به ایرنا و به خصوص آذربایجانغربی تعلق خاطر داشت که حاضر به فعالیت در رسانه یا استان دیگری نبود.
وی ادامه داد: رعایت ادب و احترام در محل کار و جدیت و تلاش در ماموریتهای خبری از خصوصیتهای بارز آن مرحوم بود.
مرحوم «علی حسینزاده» فعالیت خود در عرصه خبر را با پیش از انقلاب اسلامی و در همین سازمان که در آن دوران آژانس پارس نام داشت، آغاز کرد و رادیو ارومیه برای نخستینبار در آن زمان خبرهای آن مرحوم را با صدای خود ایشان پخش میکردهاست.
وی بیش از یک دهه قبل و ۲۷ سال پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مسوولیت آژانس پارس در آذربایجانغربی و ایرنای استان را بر عهده داشت و ساختمان فعلی ایرنا در ارومیه با پیگیریهای آن مرحوم بنا نهاده شد.
وی طی سالهای اخیر و در مناسبتهای مختلف در ایرنای مرکز آذربایجانغربی حضور مییافت و همواره مورد احترام اصحاب رسانه استان بود.
نظر شما