مسعود گرگیج روز شنبه درجمع خبرنگاران افزود: دلیل افزایش تولید محصول پرتقال هرمزگان درسالجاری رعایت بهداشت باغ، انجام عملیات به باغی، مبارزه با آفتها و بیماریها است.
وی بیان داشت: زمان برداشت پرتقال درهرمزگان از آبانماه امسال آغاز و تا اسفندماه جاری ادامه دارد که تاکنون حدود ۵۰ هزار تن از این محصول برداشت شده است.
این مسوول اظهارداشت: محصول تولید شده علاوه برعرضه در بازار هرمزگان، به استانهای همجوار نیز ارسال میشود.
گرگیج خاطرنشان کرد: بیشترین سطح زیرکشت پرتقال مربوط به شهرستانهای رودان، میناب و حاجی آباد
است.
«محلی»، «ناول» و «والنسیا» از ارقام کشت شده پرتقال درباغهای مرکبات هرمزگان است که ناول جزء ارقام زودرس و والنسیا جزء ارقام دیررس است.
استان هرمزگان رتبه چهارم پرتقال از لحاظ سطح زیرکشت ومیزان تولید در کشور را به خود اختصاص داده است.
کارشناسان تغذیه معتقدند: پرتقال با داشتن ویتامین C و آنتی اکسیدانهای بالا میوه بسیار مناسبی برای پیشگیری از سرما خوردگی است؛ این میوه همچنین تاثیر بسیار خوبی روی قلب و عروق آدمی دارد و به دلیل داشتن فیبر نامحدود برای پیشگیری از بسیاری سرطانها بویژه سرطان روده بزرگ کارساز است.
پیشگیری از کم خونی دیگر خاصیت پرتقال است و اگر در کنار لیموشیرین پس از وعدههای غذایی استفاده شود، به جذب آهن کمک زیادی میکند.
نظر شما