۱۵۰ میلیون دلار برای حل مشکلات پسماند در نظر گرفته شده‌است

مشهد- ایرنا- معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: ۱۵۰ میلیون دلار برای حل مشکلات حاد پسماند کشور در بودجه سال ۱۳۹۹ پیش‌بینی شده‌ است.

حسین رجب صالحی روز یکشنبه در مراسم آغاز عملیات اجرایی بزرگترین لندفیل (فضای ایزوله جهت دفن پسماند به مدت طولانی) مهندسی دفن پسماند کشور در مشهد افزود: این پول از محل صندوق توسعه پرداخت می‌شود و بازپرداخت آن توسط دولت است و امیدواریم مشهد نیز بتواند از این ظرفیت استفاده کند.
وی اضافه کرد: امسال سال طلایی برای شهرداری‌ها در حوزه قانون‌گذاری است چون بخش زیادی از مواد قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها حدود دو هفته قبل در مجلس مصوب شد.
معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان این که تصویب این قانون ۳۷ سال است که عقب افتاده‌ است گفت: برآورد می‌شود از این محل ۳۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای شهرداری های کشور حاصل شود.
رجب صالحی افزود: قانون مدیریت پسماند عادی نیز امسال در مجلس مصوب شد و برآورد می‌شود از این محل ۱۰ هزار میلیارد ریال در حوزه پسماند به شهرداری‌ها کمک شود.
وی ادامه داد: قانون استخدامی شهرداری‌ها نیز با ۶۰ امضا به صورت طرحی دو فوریتی در صحن علنی در دست اقدام است.
معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: از سال ۹۲ تا کنون ۱۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت در حوزه‌های حمل و نقل ریلی و عمومی منتشر شده‌ است و سهم تهران و مشهد در این اوراق مساوی بوده است به طوری که هر یک از آنها ۳۰ هزار میلیارد ریال اوراق منتشر کرده‌اند.
رجب صالحی افزود: برای ساخت ۸۶۰ کیلومتر مترو در کشور برنامه ریزی شده است که ۲۵۰ کیلومتر آن در حال مطالعه است و بقیه یا اجرا شده و یا در دست اجراست و سالانه ۸۶۰ میلیون سفر درون شهری توسط این ناوگان اانجام می‌شود و می‌کوشیم با تامین واگن‌های مورد نیاز ظرفیت جابجایی مسافران را افزایش دهیم.

دفن بهداشتی تنها ۱۰ درصد از زباله تولیدی

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: روزانه ۵۸ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که فقط حدود ۱۰ درصد از این میزان دفن بهداشتی می‌شود و کمتر از ۲۵ درصد پردازش می شود و حدود ۷۰ درصد زباله تولیدی نیز زباله تر است.
رجب صالحی افزود: در کشور ۷۰۰ مکان دفن زباله وجود دارد که در برنامه پنج ساله این تعداد باید به ۲۸۵ مکان کاهش یابد، همچنین افزون بر ۴۰ مرکز پردازش در کشور فعال است که این تعداد نیز در برنامه پنج ساله باید به ۱۵۰ مرکز پردازش ۲۵۰ تنی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه اقتصادی کردن کار در حوزه مدیریت پسماند در دستور کار این سازمان قرار دارد ادامه داد: ساخت شهرک‌های صنعتی بازیافت با مساعدت وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در دست پیگیری است و امیدواریم این طرح در مشهد به عنوان اولین شهر عملیاتی شود.

مرحله نخست عملیات اجرایی بزرگترین لندفیل مهندسی دفن پسماند کشور با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار روز یکشنبه طی مراسمی در مشهد آغاز شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha