روایت ستاد حقوق بشر از کارنامه لاریجانی

تهران - ایرنا - ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در گزارشی به بررسی کارنامه محمد جواد لاریجانی و ابتکارات وی طی بیش از دو دهه ریاست در این ستاد پرداخت.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، دوره ریاست دکتر محمدجواد لاریجانی در ستاد حقوق بشر پس از گذشت بیش از دو دهه تلاش و خدمت بی شائبه با بهره گیری از دانش دیپلماسی در حوزه حقوق بشر به اتمام رسید و دکتر علی باقری کنی به حکم رئیس قوه قضائیه به این سمت منصوب شد.

لاریجانی، سیاست مدار و دیپلمات کهنه کار کشورمان همکاری خود را با قوه قضائیه از زمان آیت الله یزدی آغاز کرد و پس از طرح تأسیس ستاد حقوق بشر در دوره مرحوم آیت الله شاهرودی و دوره آیت الله آملی لاریجانی، بیش از دو دهه مسئولیت این ستاد را بر عهده داشته و در یکسال گذشته نیز با مطرح شدن طرح تحول قوه قضائیه، طراحی و بازنگری ساختار ستاد حقوق بشر و احیای معاونت امور بین الملل قوه قضائیه را پیگیری و جهت تصویب نهایی خدمت ریاست محترم قوه قضائیه (آیت الله رئیسی) تقدیم نمود.

وی همچنین در چهار دهه گذشته علاوه بر تأسیس نهاد ستاد حقوق بشر که یک نهاد فراقوه ای است، دفتر مطالعات و تحقیقات وزارت امور خارجه، مرکز پژوهش­های مجلس و مرکز پژوهشگاه دانش­های بنیادی را تأسیس نموده است.

از دیگر ابتکارات دکتر جواد لاریجانی سوای تصدی معاونت وزارت امور خارجه و کرسی نمایندگی مجلس در دوره های چهارم و پنجم، طرح تأسیس مجمع بین‌­المجالس اسلامی در مجلس شورای اسلامی ، کنفرانس روسای قوه قضائیه کشورهای اسلامی در زمان مرحوم آیت الله شاهرودی و جایزه حقوق بشر اسلامی بوده است.

دوره ریاست محمدجواد لاریجانی در ستاد حقوق بشر پس از گذشت بیش از دو دهه تلاش و خدمت بی شائبه با بهره گیری از دانش دیپلماسی در حوزه حقوق بشر به اتمام رسید و علی باقری کنی به حکم رئیس قوه قضائیه به این سمت منصوب شد.

به گزاش ایرنا، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه روز گذشته(یکشنبه) گفت: علی باقری کنی با حکم رئیس قوه قضاییه به عنوان معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر منصوب شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha