«یوسف عرفانینسب» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سهم مشترکان حوزه صنعتی و دولتی در بدهی آببها در استان مرکزی بیش از مشترکان خانگی است و رفع این معضل مشارکت همه بخشها را نیاز دارد.
وی خاطرنشان کرد: هزینه قبوض آب در مقایسه با برق، گاز و تلفن ناچیز است و دولت در حوزه هزینه آب مشترکان صد در صد کمک را دارد، بنابر این لازم است مشترکان نیز در پرداخت آببها نهایت همکاری را داشته باشند.
وی با بیان اینکه پرداخت به موقع قبوض آب به اجرای طرحهای عمرانی در حوزه آب و فاضلاب استان و انجام تعهدات این شرکت کمک شایانی میکند، اظهار داشت: هشت روستای این استان که تعدادی از آنها در اراک هستند با تانکر به صورت سیار آبرسانی میشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با بیان اینکه ۵۰ درصد از ذخایر آبهای سطحی استان مرکزی در اراک، ساوه، محلات، خمین و دلیجان مورد استفاده قرار میگیرد، افزود: سه هزار و ۵۰۰ انشعاب آب و چهار هزار و ۱۰۰ انشعاب فاضلاب جدید در سالجاری تاکنون در استان واگذار شده است.
وی اظهار داشت: ۸۰۰ کیلومتر شست و شوی شبکه، رسیدگی به یک هزار و ۳۰۰ حادثه، اصلاح ۱۶۰ انشعاب فاضلاب و بازسازی ۷۵ شبکه فاضلاب در سال جاری در شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: چهار حلقه چاه آب در شهر مامونیه با هدف تامین آب ساکنان این شهر در سال جاری حفر شده است و ۶۰ درصد آب کلانشهر اراک نیز از سد کمال صالح شازند تامین میشود.
۴۴۷ هزار مشترک آب و ۲۵۵ هزار مشترک فاضلاب در استان مرکزی از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند هستند.
نظر شما