مایکل مور از جنایت‌های آمریکا در غرب آسیا مستند بسازد

تهران- ایرنا- کارگردان مستند «خصوصی سوزی» در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: مایکل مور از جنایت های آمریکا در غرب آسیا مستند بسازد.

در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار که در حال برگزاری است، هیئت داوران؛ فانوس این بخش را به اثر «خصوصی سوزی» به کارگردانی محسن اسلام زاده به دلیل تبیین مشکلات و موانع خصوصی سازی، با بررسی روند خصوصی سازی شرکت های ماشین سازی تبریز اهدا کرد.
اسلام زاده در حاشیه اهدای فانوس جشنواره، به پیام‌های مایکل مور، مستندساز آمریکایی، پس از ترور شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: مایکل مور در پیام های خود از رهبر انقلاب خواسته بود که با آرامش برخورد کنند.
وی ادامه داد: من به آقای مور می گویم که با آرامش به هیچ وجه نمی‌توانید جامعه آمریکا را از لابی‌های قدرت نجات دهید. اگر مستندسازان آمریکایی قصد دارند کاری کنند، به منطقه غرب آسیا بیایند و از جنایات آمریکایی ها در عراق و افغانستان مستند بسازند.

از روش تخریب در جبهه انقلاب فاصله بگیریم
عباس سلیمی نمین از داوران این جشنواره گفت: از دست اندرکاران این جشنواره تشکر می کنم که نسل جوان را با هنر برای طرح انتقادات جدی و اساسی آشنا می‌کنند. وقتی به هنر مجهز می شویم علی‌القاعده باید از شیوه های تخریبی به ویژه در درون جبهه انقلاب فاصله بگیریم.
وی افزود: برخی سیاستمداران متاسفانه راه‌های سهل‌الوصول را برای تخریب می‌آموزند، اما این موجب رشد جوان نمی‌شود. وقتی جوان راه سخت طرح انتقادات را به صورت اصولی پیدا می‌کند خود و جامعه رشد پیدا می‌کنند، لذا باید از کسانی که موجب رشد جوانان می‌شوند سپاسگزار بود.
سلیمی نمین ادامه داد: هنر، سخت ترین و دشوارترین انتقادها را سهل و ساده و پذیرش آن را سازنده می‌کند. ما اگر هم فکران خود را به دلیل اینکه شیوه‌ها و تدابیر متفاوتی از ما دارند، تخریب کنیم هنرمندانه نیست.

گاراژ را به اتاق عمل تبدیل کردیم
وحید حمیدی، پزشک مدافع حرم که در نبردهای سوریه به مداوای مدافعان جانباز می‌پرداخت، در اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت:  در حماه ما یک گاراژ را به اتاق عمل تبدیل کرده بودیم.
وی افزود: در آنجا یکی از دوستان نزد من آمد و خواست تا با او جایی بروم، در آنجا چشمم به جمال شهید حاج قاسم سلیمانی روشن شد. حاج قاسم به من گفت که تلاش کنیم یک فیلم بسازیم و در آن بگوییم که در سوریه چه می‌گذرد.
حمیدی به نقش اصحاب رسانه در معرفی و شناساندن آنچه در میدان های نبرد علیه داعش و جبهه آمریکایی، عربی و عبری گذشته، اشاره کرد و گفت: تشکر می‌کنم از اصحاب رسانه، به خصوص بچه مسلمان های رسانه ای که در همه جا حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه تیم های مستندسازی خواستند از آنان و فعالیت هایشان فیلم بگیرند، افزود: من ابتدا گفتم که اصلا از ما و کار ما فیلم نگیرند. تنها اجازه دادیم از بخشی از عمل جراحی یکی از مدافعان حرم که روده این مدافع را برداشته بودیم، فیلم بگیرند.
وحیدی به فضای جبهه های نبرد در سوریه اشاره کرد و گفت: برادرم بارها در جبهه های سوریه مجروح شده بود، اما آخرین بار گفت که می‌داند این بار بازنمی گردد. وقتی علت را از او پرسیدم، گفت. بالاخره فهمیده ام که حجاب بین من و خدا چیست و آن را برداشته ام. برادرم می گفت که خودش حجاب بوده و توانسته خود را از میان این حجاب بردارد.
وی به خاطره‌ای دیگر اشاره  کرد و گفت: در یکی از نبردها از نیروها خواستیم هر که می‌خواهد برود. یکی از دوستانم مرا کنار کشید و گفت که تا حالا این قدر حس نکرده بودم که سرباز امام زمان(عج) هستم. حالا از من می‌خواهی بروم؟
این پزشک مدافع حرم توضیح داد: از اصحاب رسانه می‌خواهم که به این نکته توجه کنند که دو موضوع هویت ما را می‌سازد که باید برای مردم تبیین کنند، یکی اینکه شیطان درون و خود درون را بکشیم و دوم اینکه مزه سرباز امام زمان(عج) بودن را بچشیم.

جوانان جشنواره عمار را با زخم زبان های بسیار به پیش بردند

محسن یزدی، قائم مقام شبکه سه و داور بخش ملت قهرمان دهمین جشنواره فیلم مردمی عمار گفت: جوانان بسیاری برای برگزاری این جشنواره باوجود همه مشکلات زحمت کشیده اند. شب و روز، جوانان با بی پولی و زخم زبان های بسیار کار جشنواره را جلو بردند. 
وی افزود: یکی از این جوانان وحید جلیلی است که عمار را به واسطه پیگیری های وی داریم.
یزدی تصریح کرد: این جمعیت و این شور و حال که در اینجا حضور دارند و جشنواره ای که در حال برگزاری است، با تلاش های جوانان به دست آمده و همه این تلاش ها به ویژه پیگیری ها و تلاش های وحید جلیلی را قدر می نهم.

مراسم اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه خانواده های شهدا شامگاه جمعه در حوزه هنری در حال برگزاری است.
سرشار حق بزرگی بر گردن ادبیات داستانی انقلاب دارد
تهران ایرنا  رئیس حوزه هنری تهران گفت: رهبر معظم انقلاب از برگزاری نکوداشت برای محمدرضا سرشار (رهگذر) خوشحال شدند و فرمودند ایشان حق بزرگی بر گردن ادبیات داستانی انقلاب اسلامی دارد.
محسن مومنی شریف جمعه شب در اختتامیه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در حوزه هنری گفت: یادم می‌آید ۱۲ سال پیش می‌خواستند برای آقای سرشار نکوداشت بگیرند و من این خبر را به رهبر معظم انقلاب رساندم و ایشان خوشحال شدند و فرمودند بسیار کار شایسته‌ای است چرا که ایشان حق بزرگی بر گردن ادبیات داستانی انقلاب اسلامی دارد و بارها باید از ایشان تقدیر شود.
وی افزود: به برگزار کنندگان جشنواره عمار تبریک می‌گویم که خوش سلیقگی کردند و آقای سرشار را انتخاب کردند تا از ایشان تقدیر شود.
مومنی شریف خاطرنشان کرد: آقای سرشار شخصیتی است که دارای اعتقاد راسخ است و ذیل این اعتقاد، اعتقاد به خداوند و پیامبر(ص) و دین مبین اسلام دارد و در کنار آنها با کلام پاک خود از ارزش‌های والا دفاع و ترویج کردند و خود عامل ترویج بوده‌اند و فقط گوینده نبوده‌اند.
وی اضافه کرد: خدا به ایشان و آثارشان برکت داده‌ است؛ شخصیتی که در ادبیات ما بی‌بدیل و ممتاز بوده‌ است. آثار ایشان بیش از شش میلیون تیراژ داشته است و بیش از ۱۵۰ کتاب منتشر کرده است.
رئیس حوزه هنری تهران یادآور شد: همه این آثار، آثار متعهدانه و محکم و ماندگاری بودند و در کنار نویسندگی مسئولیت‌های اجتماعی داشته‌ است. ایشان در کنار نویسندگی مسئولیت گروه کودک و نوجوان در سال‌های دفاع مقدس را داشت. یکی از ویژگی‌های وی پرورش شاگرد و نگاه به آینده بوده است یعنی نگاه آینده‌نگرانه دارد.
مومنی شریف عنوان کرد: ایشان انجمن قلم ایران و مجله سوره نوجوانان را تاسیس کرد و کتاب‌های وی در حوزه تاریخ اسلام کتاب زندگی پیامبر اکرم(ص) و کتاب «آنک آن یتیم نظرکرده» از رمان‌های برجسته انقلاب اسلامی است که به چندین زبان ترجمه شده و در کشورهای عربی مورد توجه علما قرار گرفته است.
وی در پایان تصریح کرد: امیدوارم سرو بلندقامت ایشان بر سر ادبیات انقلاب اسلامی برقرار باشد و ار حضور ایشان سال‌ها بهره‌مند باشیم.

مومنی شریف با ابراز تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت: هر دو بزرگواری که همه ما سوگوار آنها هستیم در همین مکان سخنرانی کردند. شهید قاسم سلیمانی در زمان شهید شعبان نصیری و شهید ابوالمهدی مهندس در سالگرد ایشان سخنرانی کردند.

 فلسفه فتنه ها از نگاه سرشار
 سرشار در این مراسم  با اشاره به حوادث آبان ماه گفت: فتنه های بزرگی بر مردم ما گذشت و پس از فتنه های بزرگ باید منتظر فرج های بزرگ باشیم.

وی بیان کرد: فتنه های بزرگ معمولا یا به خاطر تذکر است یا مجازات اشتباه است، یا اینکه آزمایشی برای ارتقای مرابت مومنان است.
این نویسنده با بیان اینکه باید از خداوند شاکر باشیم که این ابتلائات برای امتحان است، اظهار کرد: برخی گلایه می‌کنند که چرا اینقدر بر مردم خوب بلا نازل می‌شود، مثل این است که گلایه کنیم چرا شیطان کار خودش را انجام می دهد. جهان اینگونه آفریده شده که انسان در کشمکش با شیطان رشد کند و شایستگی رسیدن به مراحلی را که خدا برای او در نظر گرفته، پیدا کند.
وی افزود: در هر حادثه‌ای هر دو طرف خسارت می‌بینند، اما نکته ای که وجود دارد این است که در هر مبارزه طرفی پیروز می‌شود که فقط یک دقیقه بیشتر استقامت کند و ان شاءالله ما آن یک دقیقه را بیشتر استقامت خواهیم کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha