آمریکا از آرزوی بازدارندگی نظامی و انزوای دیپلماتیک و اقتصادی ایران گفت

تهران- ایرنا- سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که راهبرد واشنگتن در قبال ایران، انزوای دیپلماتیک و اقتصادی و همچنین بازدارندگی نظامی است.

مورگان اورتاگوس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شنبه‌شب در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز به تحریم‌های اعلام شده در روز گذشته علیه ایران اشاره کرد و گفت که این‌ها بخشی از راهبردی است که واشنگتن در یک سال و نیم گذشته در قبال ایران دنبال کرده است.

اورتاگوس راهبرد آمریکا در قبال ایران پس از ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس و حملات موشکی ایران به پایگاه هوایی آمریکا در عراق را اینگونه توصیف کرد: ما ایران را از لحاظ دیپلماتیک و اقتصادی منزوی می‌کنیم تا زمانی که مثل یک کشور عادی رفتار کند؛ و اکنون بازدارندگی نظامی را نیز بازگردانده‌ایم.

وی همچنین با تکرار ادعاهای بی‌اساس رسانه‌های غربی مبنی بر کشته شدن یکهزار و پانصد نفر و بازداشت ده‌ها هزار تن در اغتشاشات آبان‌ماه در ایران، اعتراف کرد که آمریکا علاوه بر ایران، اعتراضات در عراق و لبنان را نیز رصد می‌کند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه در انتقام ترور سردار سلیمانی، پایگاه هوایی عین‌الاسد آمریکا واقع در استان الانبار عراق را با چندین فروند موشک بالستیک زمین به زمین هدف قرار داد.
سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه ۸  نفر دیگر بامداد جمعه ۱۳ دی در مسیر فرودگاه بغداد به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و با پهپادهای وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) ترور شدند و به شهادت رسیدند.

آمریکا پس از حمله موشکی سپاه از تهدیدهای پیشین خود عقب‌نشینی کرده و به تحریم‌های تکراری بسنده کرد. استیون منوچین وزیر خزانه داری روز جمعه به همراه مایک پمپئو وزیر خارجه ترامپ در یک نشست خبری، گفت: این تحریم‌ها برای مقابله با آنچه که فعالیت‌های تروریستی ایران نامید، اعمال شده است.
همچنین در این دور از تروریسم اقتصادی آمریکا، «علی عبداللهی» هماهنگ‌کننده ستاد کل نیروهای مسلح، «محمدرضا آشتیانی» جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، آیت الله «محسن قمی» معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری، «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی و «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین، افرادی هستند که در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.
علاوه بر این، چند شرکت معدنی و تولیدکننده فلزات نیز تحریم شدند که عبارتند از: ‌آلمینیوم المهدی، شرکت آهن و استیل افرا، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت استیل، شرکت فولاد اصفهان، شرکت صنعتی معدنی گلگهر، شرکت دریایی هنگیاون چین، شرکت فولاد هرمزگان، شرکت فولاد آلیاژی ایران، شرکت آلمینیوم ایران، شرکت فولاد و آهن غدیر، شرکت خلاق تدبیر پارس، شرکت فولاد خراسان، شرکت فولاد خوزستان، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت فولاد اکسین (شرکت فولاد اکسین خوزستان)، شرکت تجاری پمچل (چین)، شرکت پاور انکر (سیشل)، شرکت رپیوتبل تریدینگ، سورس (عمان)، استیل صبا، شرکت فولاد کاوه جنوب.
آمریکا همچنین یک کشتی با نام و ثبت HONG XUN D۵GG۹ با پرچم لیبریا را نیز تحت تحریم‌های جدید قرار داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha