مقدس‌ترین خدمت در آموزش و پرورش است

تهران- ایرنا- معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: مقدس‌ ترین خدمت در آموزش‌ و پرورش، در خدمت به دانش آموزان تجلی می‌ یابد.

سعید اوحدی به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزیرآموزش و پرورش در مراسم معارفه خود با حضور وزیر آموزش و پرورش گفت: مقدس‌ ترین خدمت در آموزش‌ و پرورش، در خدمت به دانش آموزان تجلی می‌ یابد. امید است با استفاده از تجربیات همکاران و به‌ ویژه آقای علی عسکری معاون سابق حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش، مأموریت آموزش‌ و پرورش را به‌ درستی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه همه پدیده‌های طبیعت ظاهر و باطنی دارد و مقدس‌ترین خدمت در آموزش‌ و پرورش است، خاطرنشان کرد: کودکان و نوجوانان پاک‌ترین افراد جامعه هستند، برای تربیت و آموزش در اختیار آموزش‌ و پرورش هستند؛ بنابراین امید است از این فرصت مقدس خدمت به‌خوبی استفاده کنیم.

اوحدی در ادامه اضافه کرد: برای امانت‌داری خوب باید از امانت شناخت خوبی داشته باشیم و به هر میزان شناخت ما از امانت بالا برود، می‌توانیم امانت‌دار خوبی هم باشیم. اگر با صداقت در خدمت مردم باشیم می‌توانیم مانند سردار شهید سلیمانی شویم، چرا که وی شهید شد تا مردم امنیت داشته باشند و به خواسته‌های الهی دست پیدا کنند.

سعید اوحدی با حکم محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش به عنوان معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش معرفی و منصوب شد.

 محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حکم اوحدی آورده است: باتوجه به اولویت ها و سیاست‌های وزارت متبوع به خصوص اجرای سند تحول بنیادین و بیانه گام دوم انقلاب اسلامی با همکاری ومشارکت معاونان  و کارشناسان ستادی و استفاده از تمام ظرفیت های دولت، نهادهای عمومی، خانواده بزرگ و تاثیر گذار معلمان، مدیران گام‌های موثرتری در جهت اعتلای نظام آموزشی و خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی بردارید.

اوحدی سال ۱۳۵۴ در کنکور سراسری در رشته مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد، اما رشته مورد علاقه او مهندسی راه و ساختمان و برق بود. بنابراین در آزمون اعزام به خارج شرکت کرد و با رتبه عالی از پنج دانشگاه معتبر و مطرح آمریکا پذیرش گرفت. دانشگاه لانگ بیچ کالیفرنیا که از دانشگاه‌های مطرح دنیا است انتخاب او بود.

بعد از ورود امام به کشور، اولین پروازی که در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست جمعی از دانشجویان آمریکایی و اروپایی را برای یاری امام به کشور بازگرداند که اوحدی یکی از آن‌ها بود. او بعد از مدتی حضور در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی و در شهریور ۵۸ مجدداً برای ادامه تحصیل به آمریکا بازگشت و در این مقطع به فعالیت‌های سیاسی خود در آمریکا شدت بخشید.

وی با آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ دوباره به ایران برگشت و از همان آغاز جنگ حضوری فعال در جبهه‌ها داشت. در عملیات والفجر مقدماتی به اسارت دشمن درآمد. روحیه مبارزه‌طلبی او در مدت اسارت باعث شد بارها بین اردوگاه‌های مختلف جابه‌جا شود. وی نزدیک به هشت سال اسارت خود را در اردوگاه‌های موصل یک، رمادیه، بین‌القفسین، موصل چهار، سلول الرشید بغداد و اردوگاه پنج (افسران) گذراند. اسارت او آن‌قدر طول کشید که خبر شهادت برادرش را در اسارت دریافت کرد. اوحدی سرانجام در شهریور سال ۶۹ به عنوان آخرین آزادگان ایرانی به همراه سایر اسرا به وطن بازگشت.

 اوحدی پس از بازگشت به کشور در مسئولیت‌های مختلف از جمله معاونت سیاحتی وزارت ارشاد، مدیریت عمره کشور (که در این مسئولیت زمینه ورود آزادگان را به خدمت‌رسانی به عمره‌گذاران فراهم کرد)، مدیریت نمایشگاه‌های تمدن اسلامی در مالزی و مدیر عامل شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان از سال ۸۸ تا ۹۱ ، عضو هیات مدیره سازمان ایرانگردی و جهانگردی و نیز در بعثه مقام معظم رهبری و معاون وزیر و رییس سازمان حج و زیارت انجام وظیفه کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha