رضوان حکیمزاده روز چهارشنبه در مراسم امضای این تفاهمنامه در مشهد که با حضور رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی برگزار شد افزود: انسانها در قبال یکدیگر مسوولیت دارند و باید به رشد هم کمک کنند.
وی ادامه داد: دانشآموزان عادی در کنار دانشآموزان دارای نیازهای ویژه، فرصت مسوولیت پذیری و رشد و تربیت را پیدا میکنند.
وی گفت: نگرش دانشآموزان عادی به دانشآموزان دارای نیازهای ویژه باید تغییر کند و این تغییر نگرش و یادگیری رفتار با این دانشآموزان از برنامههای این معاونت است.
حکیم زاده افزود: برای آموزش خانواده دانشآموزان دارای نیازهای ویژه نیز باید برنامهریزی شده و آموزشهای لازم به آنها داده شود.
وی ایران را یکی از کشورهای پیشگام در اجرای طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان دانست و ادامه داد: این طرح به پوشش ۱۰۰ درصدی نزدیک شده و اگر بتوانیم این سنجش را از چهار سالگی شروع کنیم مداخلات درمانی موثرتر و به هنگامتر خواهد شد.
وی گفت: مهمترین چالش در زمینه مسایل دانشآموزان دارای نیازهای ویژه مربوط به دانشآموزان روستایی است که از خدمات آموزشی کمتری بهرهمند هستند.
در این مراسم تفاهمنامهای با هدف تقویت تعاملات و توسعه آموزش تلفیقی دانشآموزان دارای نیازهای ویژه و عادی در مشهد میان معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به امضا رسید.
استان خراسان رضوی دارای حدود ۱۷ هزار دانشآموز استثنایی در مقاطع مختلف است.
نظر شما